valborg

yeye. soft dag idag. Hade egentligen bara bild. Men nu ska vi helt huxflux ha matte. ohhmy. Men efter det ska jag hem till pappa. och efter det till laxå. Det blir nog ingen uppdatering. Men kommer nog med bilder imorgon :) Men nu ska jag kila iväg. Hoppas nu får en toppen dag/kväll/natt.

ciao

godnatt


tvn

Nu mina vänner börjar ugly betty strax. Jag följer inte det, men såg förra avsnitten så måste se nu ;p Och sen efter det så är ju DH vilket jag måste se. Yeye. Fick lite färg iaf förut när jag var ute och sola, great :D

sunshine

hej jäklar vad solen skiner o jäklar vad varmt det är. Och nu jäklar ska jag ut och pressa.

ciao 


Tisdag 29 april

hej allesammans.  Sitter i skolan just nu, hade egentligen sovmorgon. Men duktig som jag är så fick jag jessica att skolka från spanskan så strax ska hon och jag fixa med kina redovisningen på engelska. Idag blir en slapp dag, svenska, idrott sen hem. Jag hoppas på sol också så jag kan sola lite. Inte nog med att jag skippa sovmorgonen, jag cyklade(!) även till stationen imorse. Annars när jag är hos mamma så brukar hon skjutsa mig på morgonen. Duktiga jag lixom. Usch va skönt att det är slapp dag idag, och imorgon med. Då har jag ingen tyska heller :D wooho. Kan inte bli bättre. Men nu ska jag sluta. Bye

Paul Potts jr


Måndag 28 april

Ännu en måndag är så gott som förbi. Har varit i skolan hela dagen och sen en shoppingtur på stan. Nu ska jag äta innan jag hungrar ihjäl, som vanligt.

Eskobar-someone new


hjärta

nails

image41

här är då mina gel naglar, inte sådär gör snygga. Jag borde varit mer nogrann men med mitt tålamod så går inte det ;p men nästa gång så ja,kanske.  Jag tänkte ha kvar dom ett tag ändå, för mitt nagelbitande är extremt. Har försökt sluta 1000000 ggr varav jag endast klarat det  några gånger. Men men, nu  ska jag packa sen åka bussen hem till pappa.

frulle

image40

tjabbba. Usch vilket tråkigt väder det är idag :(
Har nyss duschat och ätit frukost. Det på bilden är min favorit fukost, om jag nu äter.Självklart äter jag det med bebisskeden :) Men men, hoppas allt är väl. Nu ska jag göra klart det sista på historia grejen om suffragetter som ska in imorgon.

sängen

Med "27 dresses" som ett asbra filmtips säger jag nu godnatt.

gel naglar

                                                              image39
Köpte detta gel kit för några dagar sen, så jag försökte mig på dom förrut. Jäkla knepigt det där alltså, man måste ha tålamod, och det har verkligen inte jag. Men det blir nog bättre nästa gång jag fixar. Men men, jag köpte dom på åhlens 150:-

rubrik

image38

Körslaget sluta precis, team Lotta gick vidare och team linda åkte ut. Nu är jag typ jätte trött, så jag ska kolla på 27 dresses.

namnsdag

grattis på namnsdan till mig! visserligen är det mitt mellan namn, men aja.

underbara

image37
Jag kan verkligen inte bestämma mig om vilken som är finast. Jag måste ha allihop.

Lördag 26 april

Hej. Vaknade gör tidigt idag, jag som hade tänkt att sova läänge, men inte. Mamma frågade iaf om jag ville hänga med till stan, och självklart hakade jag på. Blev ett par skor,kjol och strumpor. Just nu sitter jag här och ska skriva 1A4 sida om suffragetter. Sounds like fun va. elr inte. Men det känns bättre att jag gör klart det nu så slipper jag det sen. hörs senare

ny mobil

Ah en ny mobil är något osm jag verkligen måste skaffa. Min håller på att dö, haha. Men egentligen vill jag inte ha en ny även om den är gammal, trivs ju så bra med den. Kanske någon som har något förslag på en bra mobil?
För övrigt så vaxade jag benen förut, inte det skönaste som finns precis. Men det blir nästan som en liten kick när man drar bort remsan, if you know what i mean ;p

The hills

image36

Oj herregud vad jag älskar the hills. Att jag inte fastnade för denna serie förut fattar jag inte?!! ujuj.

tacos funkar alltid

Har suttit ute nu ett tag, får färg på en gång känns det som. Jag åt nyss tacos, tredje(!) gången idag faktiskt, haha. Men det är alltid gott, tycker ni inte det ?.


image35

Fredag 25 april

Tjabba! Sitter just nu i skolbiblioteket med jessica, vi har samhällskunskap så vi håller på med vårat kina arbete. Det ska vara en powerpoint på engelska, coolt va. Skoja bara. Men iaf, efter detta har jag engelska, då ska polisen komma och informera om massa stuff, sånt som man absolut inte har hört förut (ironi). Sen efter det så äre matte som gäller, and after det så slutar jag. Skönt värre. Hoppas det blir lika varmt som igår, för då blir det att snabbt åka hem och lägga sig och sola. Skönt att det är fredag idag också. Typ hela veckan har jag tänkt att jag är en dag före, inte bra. Jaja, får se vad som händer ikväll. Men nu ska jag fortsätta med kina. Hej så länge.  


trött

Mmh, jag är trött till max och min mage buggar sönder, aj. Sitter just nu hos farmor och farfar, ska sova här inatt. Och för er som vill veta så har jag klippt mig idag. Blev inte så kort som jag trodde, men kort. Mitt hår var verkligen jätte slitet, så skönt att det är fixat nu. Men ska göra annat nu, tjingelipling.

dålig uppdatering

Jepp, men jag har inte varit hemma och igår kväll så gick det inte att logga in.  Men men, idag har jag varit i skolan, det blev en lång dag. Men det fick gå det med.
1. samhällskunskap: kina arbete
2. historia: bildanalys
3. tyska: sova
4. lunch
5. geografi: kina arbete
6. svenska: pjäs

Ungefär så såg min skoldag ut idag, och jag och jessica fick massa gjort på samhälskunskapen. Annars har det mest varit att sitta ute. Men nu ska jag dusha.

hungrar ihjäl

... ok, riktigt så allvarligt är det inte, men nästan. Idag har varit en bra dag. Mycket sol, få lektioner, ingen tyska(!!!!!!!!)  Sen så käka vi glass oxå, för gott. Nu ska jag strax äta sen får vi se vad som händer. bye


Tjenixen

Precis kommit hem. Hade ju tänkt stanna hemma, men så blev det inte. Hade bara svenska, sen 4 timmars hål som jag skulle plugga på. Ni kan ju gissa själva hur bra det gick. Aja, utvecklingssamtalet gick bra och snabbt, det är kul hur mycket lärare fjäskar så fort det är en förälder med. hehe.  Justja, var på en föreläsnng om anorexia också, mycket intressant, men hemskt. Och under tiden som han snacka om anorexia blev jag sjukt sugen på pizza (bra timat). Så efter det langa jag iväg ett sms till mamma,
Bella: Pizza idag va, yeyeyey
Mamma: lätt.....

;)

godmorgon

Usch, jag mår sämre idag. Men jag pallrar mig ändå iväg till skolan. Ska ha svenska 09:05 i en timma ungefär, sen har jag 4 timmars hål. Då tänkte jag plugga med jessica, sen så har vi någon anorexia föreläsning ioch efter det har jag utvecklingssamtal. Ja, så ser min dag ut. Måste fixa nu, sen springa till bussen.

natti natti

Det blev inte mycket bloggande idag, inte mycket pluggande heller för den delen. Och eftersom jag har historia prov på onsdag så ska jag nu(!) lägga mig och läsa dom 50 sidor vi har prov på. Självklart kommer jag somna efter de första raderna, men aja. Godnatt

Måndag 21 april

Har precis kommit hem. Är ju faktiskt måndag idag, och måndagar =skola. Suck. OCh bara för att det är fint väder idag så var det en lång skoldag, till kl 3:( Efter skolan gick jag lite på stan, skulle köpa lite grejer. Och nu sitter jag här hemma hos mamma och väntar på mat, hungrar ihjäl! Jag mår verkligen inte alls bra. Mitt huvud snurrar och dunkar, och jag är jätte snorig. Så imorgon stannar jag nog hemma. Yes, nu ska jag äta. Hörs senare.

Mer sol till folket

Med min ûbersnygga frisyr säger jag nu godnatt.

image33


:}

Yesbox, nu är jag hemma igen då. Var ju som sagt på kalas i laxå. Det är fortfarande kanon väder, hoppas det blir så hela veckan.  Tog massa bilder, men orkar inte lägga upp alla, så här kommer några.

image27
 Massa vår


image28
Hängde med brorsan och kusin till fotbollsplan för att spela lite boll


image29
Gick en snabbis til farmor & farfar. Dom grilla, yummie

image30
Kusin och matilda, söta som alltid


Nehe hörrni, nu är det time för food!

blir galen

Herrejesus vilket kanonväder det är. Har legat ute i solen sen 11, hur skönt som helst. Det blev tyvärr inge historia plugg, konstigt va ;p Men iaf, när  jag låg där och sola så tog jag korken från min mer flaska och la den på magen. Så nu har jag världens finaste vita fläck, haha. Men jag var tvungen och se ifall jag fick någon färg, därför jag la den där. Och det fick jag ju tydligen så ;) Men nu ska jag gå och göra mig iordning, ska strax på kalas hos kusinerna. Tar några bilder då också.

soool

image25

Tjosan, va varmt och skönt det är ute :) Jag vakna tidigt imorse av att jag kom på att jag har historia prov jag inte pluggat ett skit på. Så nu sitter jag ute och gottar mig i solen och läser historia. Inte för att jag fattar någonting, men men. hörs senare.

i need your advice

image24

Haha nu kommer jag till mitt så vanliga problem, håret. Jag har så himla svårt att bestämma mig. Ska jag vara blond eller brunett? Eller kanske brunett med blonda slingor. Haha. Men skriv gärna vad du tycker! Jag har ju nu varit brunett sen i augusti förra året, så det skulle ju vara kul att bli blond nu till sommaren. men men. Kul också att jag ritat över mitt face på alla bilder :}


Körslaget

Jaha, bra att team lotta gick vidare! Synd bara att markoolio åkte ut,  jag som hoppades på att team linda skulle åka.  aja

Lördag 19 april

Hej på er.  Är hemma nudå från marieberg, köpte en hel del snyggt faktiskt. men, så vad har ni för er ? Själv sitter jag här och läser lite bloggar. Blir en slapp lördag idag, med familje mys ikväll. Blir att kolla på körslaget och käka massa gott. Egentligen skulle jag behöva plugga också, men det orkar jag inte. Förresten, när jag kollade under mina sköna tygskor häromdan så såg jag att dom hade spruckit, i båda(!). Fort springer jag upp och letar efter kvittot. Tror ni jag hittade det eller. Nej precis, jag hittade ALLA kvitton förrutom det till just dom skorna. Suck. Men men. Jag lägger upp en dagens outfit också, som idag är slapp och bekväm. Men nu ska jag kika vidare i bloggarna.

image20


Mobilbloggar

Godmorgon! Sovit gott? Det har iallafall jag. Sitter just nu i bilen påväg till marieberg. Hade tänkt att shoppa lite. Men nästan att jag ångrar mig, då det är sånt himla fint väder ute. Men jag ska ju inte vara borta hela dagen så det fixar sig. Hoppas ni får en bra morgon så hörs vi senare med lite bilder kanske. Kram

<3

Det här inlägget tillägnar jag min vän Linnea Källgren. Du är så otroligt bra gumman, jag kan inte beskriva med ord. Du finns verkligen alltid där för att prata och stötta, alla borde ha en linnea som dig :) Jag vill att du ska veta att du, och det du gör betyder extremt mycket! Och jag vet att du vet, att jag alltid finns här för dig. < hjärta >

+ i kanten är ju att hon gillar min blogg ;$

Äntligen helg!

Har varit en riktigt seg vecka, usch. Vet inte vad jag ska säga om dagen som varit. Den var seg! Började med samhällskunskap sen engelska,idrott,lunch och matte. Har varit underbart väder idag och jag måste säga att många i min klass är för bra. Jag skrattar tills jag gråter, no kidding. Men iaf, idag efter skolan följde jag med hanna hem. Vi cykla iväg och hyrde två filmer och köpte godis. Sen så beställde vi kinesmat också :D för gott! Sista filmen vi kollade på var en skräckis, och jappp.. jag var rädd. Skrek till och med emellanåt. Och hanna bara sitter där brevid och skrattar åt mig. Det var lite roligt när vi kom till en scen i filmen när jag är sådär extra spänd fast jag vet att något kommer "hoppa fram" liksom. Och när det väl händer, självklart blir jag rädd och skriker. Då säger hanna att hon blir mer rädd för mig än filmen :) Men jag tycker det är kul när man blir sådär rädd typ ifall någon skrämmer än, för jag börjar alltid skratta så efteråt. Ne hörrni, nu svamlar jag bara. Hoppas ni får en bra fredag!

image19
                       kinesmat                                                                      hannis


vår

Mysigt väder idag, soool. Men det blåste tyvärr kallt. Blev att ta en promenix förrut, blev lite bilder, men självklart orkar jag inte lägga upp alla. För de flesta är ju rätt meningslösa ;p

image18

Mätt.

Efter en hambugare och massa pommes är jag nu hyperduper mätt. det var smarrigt ska ni veta, och Oc är alltid bra. Yummie. Förresten, jag tog med kameran till skolan idag. Och jag lyckades ta 3(!) bilder, haha.

image15
(YEYE, jessicas skor)

image16
(ayat)

image17
(jessica)

Äntligen hemma

Jag har inget intressant att skriva just nu. Är sjukt trött och sjukt hungrig. Så nu tänkte jag slänga mig i soffan och kolla på Oc medans maten blir klar. Hoppas ni som går i skolan har haft en piggare dag än mig.


tired

Sitter i skolbiblioteket just nu, har geografi. Det suger!! Geografin slutar väl snart, efter det har jag svenska. Sen slutar jag äntligen. Är så sjukt trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Jag vill sova. Syrran och  brorsan har studiedagar idag och imorgon, hur lyx är inte det på en skala mellan 1 och 10000!? Nu ska jessica wikipedia sin tibet. haha.  Later!


Vet ni vad..

.. Imorgon går jag ända till kl 3 i skolan! Det var faktiskt jätte länge sen sist, så nu har man blivit lagom slö och vant sig vid att sluta tidigare. Och ingen sovmorgon har jag heller, usch och fy :( Fast imorn är det torsdag, sen är det bara fredag kvar så är det helg. Hoppas dom här två dagarna går snabbt.

* Första riktiga kärleken - är för många den absolut största, och den svåraste att komma över

19:30

Haha oj så duktig jag är! Nu har jag både gjort klart svenskan till seminariet imorgon, men även övningskört. Jag ska säga er att övningsköra är det absolut tråkigaste som finns, enligt mig. Jag hatar det något extremt så det finns verkligen inte. Jag började övningsköra i februari förra året. Så i början körde jag väl ganska mycket, sen blev det mindre och mindre. Och det känns som om jag inte har kört på flera tusen månader. Men men, det gick ganska bra för att ha varit ett tag sen sist. uusch, nu ska jag inte snacka bilar och sånt tråkigt. Det är sånt mysigt väder ute, tycker ni inte? Nu ska jag, hm. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, men inte ska jag sitta här inte.
Krams


Mega huvudvärk

Tjenixen. Ja -mega huvudvärk- är precis vad jag har. Det är rena rama åskbullret i skallen. haha. Har för övrigt bara varit i skolan idag, onsdagar gå rjämt så snabbt, så det är skönt :) Först sovmorgon, sen bild, lång rast, tyska, lunch, matte sen sluttt. Och idag på tyskan så skulle vi ha det muntliga, men det var bara en grupp som hann, och självklart var jag inte med i den gruppen. Lite tur, för jag kan verkligen inte det jag ska säga utan papper. Så det blir att läsa in det lite senare, men jag ska även göra en recension för en svenska bok, vi har nämligen bokseminarium imorgon. Tråkigt värre, ja vet. Men men, det är ju underbart väder ute, nu känns det verkligen som att våren är här. Nu ska jag dricka några liter vatten och ta en ipren så att huvudvärken försvinner.

Godnatt bloggen

Fy satan va DH var bra! :) Men nu ska jag nog läsa igenom tyskan och sedan sova. Kram

Äntligen!

image14

Ni har väl inte missat att Desperate Housewives börjar ikväll kl 21:00 på kanal 5

När hjärtat stelnar

Har ni nångång haft den dära tomma känslan, som riktigt gnager sig fast i huvudet men även i magen. Den dära jobbiga känslan som kan komma upp då och då för att ni saknar någon från förr.  Man ser eller är med om något som påminner en från en tid då man var lycklig och kär. Den där känslan som inte vill gå bort när man tänker på den person som har betytt så otroligt mycket. Alltså den där känslan, den där obehagliga känslan som vägrar att försvinna. Varför kan man bara inte glömma och gå vidare. Kanske är det för att man inte tror att man ska bli lika kär och lycklig, eller är det för att man inte vill att det man hade med den personen ska försvinna. Den där känslan kan få en att rent ut sagt skrika och gråta, det gör ont. Att ha känslor för en person som tydligen inte har känslor tillbaka, det är nog det jobbigaste som finns. Man vill radera, men det går inte, och varför vet man inte.  Ni fattar nog ingenting av denna text. Men det var skönt attt skriva.

Nej, nu ska jag duscha och lyssna på musik. Måste komma in på andra tankebanor.

Guess what

Nu, efter hur många timmar som helst är jag äntligen klar med tyskan. Det var en pers ska ni veta! Nu måste jag bara plugga in det i huvudet eftersom det är muntligt och vi får itne avnända oss utav papper. Dumma dumma tyska. Men nu ska jag i alla fall kila ner och käka, är riktigt hungrig. Och när jag tänker efter har jag inte ätit på hela dagen.  Later!

Godmorgon!

Puuuuh, jag är så trött! Jag har sovit i ca 11(!) timmar men är ändå trött, hur går det ihop? Jag blev väckt två gånger, första gången av ett sms vid halv nio, sedan av att farmor ringer vid halv 11. Jag orkade itne svara, men kunde inte heller somna om. Så det var lika bra att gå upp, jag har en hel del pluggande att fixa. Men nu ska jag ringa farmor och äta frukost om jag orkar. Tyvärr så har frukost aldrig vart något för mig, men men, det är väl bara att tugga och svälja.

tänd ljus

Ni har väl inte missat att det ska tändas ljus för Engla och hennes familj just nu kl 21.00. Under hela dagen har det spridits brev, mejl, sms osv för att uppmana alla att tända ett ljus som tanke till engla. Jag har i alla fall tänt ett ljus!

20.02

image13
Jag måste måste måste verkligen börja plugga nu, på en gång! Men först måste jag göra liiiiiiite saker.

Hej på er!

Har nyss kommit hem från laxå, har ju som sagt ledigt. Dagen började segt med att jag gick upp 06.30(!) för att åka med buss till laxå. Väl i laxå gick jag dirket till farmor och farfar för att krypa ner under täcket i soffan och sova. Sen blev det att kolla lite tv, sitta vid datorn och göra mig i ordning. Vid 2 gick jag till bowlingen för att kolla när eddie, emil och jonas(?) bowlade. Snacka om att e trodde han ägde sönder dom andra, bara för att han har lite nybörjartur (A) Aja, efter det drog jag hem itll hanna för att hämta en påse jag lämnade kvar i fredags. Förlåt för att jag väckte dig hannis :)  Efter det så blev det att ta bussen hem, och nu sitter jag här. Men jag ska kila igen, ska se på Oc!

Puss&kram

R.I.P Engla

image12

Usch, sånt här är riktigt obehagligt. Jag som hoppades på att det var något mindre allvarligt, att hon skulle komma hem till sin familj tillslut. Hur har den äckliga 42-åringen mage och hjärta att döda oskyldiga människor. Det är ju helt vansinnigt, men det finns tydligen människor till allt. Vila í frid sötnos. (F)
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab

filmtips

image11

Såg denna film tidigare idag, gone baby gone. Jag kan inget annat än rekommendera denna. Den var faktiskt väldigt bra! Men jag skulle velat att den slutade på ett annat sätt. Men men, bra var den i alla fall! Så se nu till att se den fortast möjligt :)

dålig uppdatering

Har inte uppdaterat något idag, har inte hänt så mycket faktiskt. Jag har åkt från mamma till pappa, städat  lite o sådär. Ska bli så otroligt skönt att vara ledig både imorn och på tisdag. Imorgon blir det nog att åka till laxå. Eddie och Emil ska förmodligen bowla, så jag tänkte dra dit och heja lite. Tur för dom att jag inte är med, skulle bara vinna. HAHA.  Och jag börjar få lite smått panik för den muntliga redovisningen vi ska ha på tyskan. Har inte börjat på den än, och jag har inte heller med mig böckerna hem. Väldigt lyckat av mig! Förresten, kul att laxå (team lotta) gick vidare i körslaget igår. Och erkänn Brolle är snygg!? Men nu tänkte jag kila ner och äta lite tacos. Pussochkram tills vidare

Körslaget

image10

Tjena snyggingar! Hoppas ni röstar på team LOTTA om ni kollar på körslaget just nu.

18:03

Som ni vet har jag en "godisfri vecka" denna vecka, och trot eller ej, men jag har klarat det galant hittills. Därför har jag nu bestämt att jag bara får äta godis på lördagar. Och självklart börjar mitt nya "godisliv" idag, bra va! Så nu sitter jag här och väntar på att systeryster ska komma hem, så att vi kan cykla iväg och köpa candy. Jag slår vad om att jag inte alls kommer vara godissugen när ja väl har godiset. Men whatever, bara massa skitsnack nu va ;p Oj vilken timing, nu kom hon.


Takida- Curly Sue

Kärlek rakt igenom!


:)

Hej alla! nu mår jag betydligt bättre iochmed att jag fått i mig mat och vatten. Jag hade tänkt berätta lite om igår osådär, men jag orkar inte ;p Och som vanligt  glömde jag kameran hemma, så det blir inga bilder. Lagom smart av mig.  Men men,  nu ska jag gå och se vad som händer senare. Och kul att E är så rolig, inte :(  Aja,

Pus&kram

Lördag 12 april

Kom hem från gullspång för en stund sen, fast innan gick jag på stan en snabbis, skulle köpa jeans. Har en del att berätta egentligen, men nu är jag trött och på SÄMSTA humöret så jag drar mig undan ett tag.

20:56

hejochho!  vad har ni för er? Själv håller jag på och fixar lite, ska till gullspång(!) imorgon med hanna. Vi blir kvar där tills lördag, då åker jag hem till mammie. Men ja, det blir nog mys.  Nu ska jag gå och ta en lång och varm dusch. Ha en bra kväll.  


Våfflor!

image9

Ojoj, va mätt jag är just nu. Vet inte hur många sånna här jag smällt i mig, haha. Jag mår alltid sådär lagom illa efteråt ;p Yummie!

Oc

Vilket underbart väder det är ute just nu :) man blir sådär vårigt glad. För tillfället sitter jag och kollar på Oc, men det är reklam just nu så jag skriver lite. Kollar ni på det? Visst, det är gamla avsnitt som jag har sett förrut, men det är ju så himla bra. Oc och One tree hill är nog mina favorit tv-serier, eller jag vet inte. Det finns ju så många serier som är bra. Oj, nu börjar det igen!


Torsdag 10 april

Hejhej, sitter i skolan just nu. Blev ingen sovmorgon för mig, för vi skulle tydligen ha samhällskunskap iallafall. Men när vi kom så var läraren sjuk, skööönt. Jag har hellre lång rast än sitter bänkad för att ha samhällskunskap en seg torsdagsmorgon! Så nu blir det bara att vänta på historian och sedan åka hem, gött. Det blev tyvärr inte mycket uppdaterande igår kväll, jag hade ganska mycket att göra.

Har ni nånsin varit med om att ni ligger i sängen och smsar och helt poffpang somnar, (med mobilen i handen) för att man är SÅ trött!? Det händer mig ofta nu för tiden.

Men nu ska jag fördriva tiden och läsa lite bloggar. Hoppas ni får en bra dag!
Kram,


Onsdag 9 april

Skolan idag som vanligt, fast hade bara bild och matte. Skönt som tusan! Fast när vi skulle ta bussen hem mådde jag så illa att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.Chauffören körde som en galning, och det hjälpte ju inte att jag inte hade ätit på väldigt länge. Men nu har jag ätit och mår toppen! Måste bara säga att imorgon blir en superduper slapp dag. Först har jag sovmorgon och sen historia, efter det slutar jag. Då blir det att åka hem till farmor och farfar. Vet inte riktigt  vad jag ska hitta på nu, men det visar sig väl. Hm, det var något jag skulle berätta, men kommer inte ihåg vad ;p haha.  Ursäkta att det inte blivit så mycket bilder, men det kommer ska ni se :)

puss&kram


TACK

Ett stort Tack till Helena snackar som hjälpt mig med min bloggdesign. Jag är supernöjd.
image6

22:51

Det har varit en lugn kväll, och nu väntar sängen. Godnatt !


Dagens Homer


Jaha..

då sitter man här igen framför datorn och är allmänt seg, med kurrande mage. Även idag går Yael Naim- New soul på repeat, den låten är verkligen störtskön. Idag hade jag tänkt plugga lite, men jag har nog inget att plugga på?! Fast vi ska ju som sagt göra en muntlig redovisning på tyskan där vi ska prata i ungefär 5 minuter om djur. Haha, inte det roligaste ämnet precis. Oj, nu hinner jag inte skriva mer. Maten kallar. Det luktar spagetti och köttfärssås, Yummie.

Tisdag 8 april

Kan någon vara snäll och ge mig en säng, fort, NU. Usch, det kan verkligen inte vara bra att vara såhär trött. Sova ett år eller två skulle sitta fint. Förövrigt så sitter jag i skolan just nu, har egentligen tyska, men vi ska göra en redovisning så det var totalt onödigt att komma hit idag. Gissa när min nästa lektion är!? Nix, inte om 20 minuter, inte heller om en timma, utan om två timmar och en kvart. Då är det idrott som gäller i 45 minuter, sen efter det slutar jag. Så är alla mina tisdagar, slappt egentligen, men jag hade hellre legat hemma och sovit. Nej, nu ska jag sluta klaga, jag är hungrig så dags för frukost.


puss&kram


nytt liv

Jag började mitt nya liv idag! Ironiskt nog börjar jag alltid mitt "nya" liv på måndagar, ha-ha. Men som sagt, jag och en tjej i min klass började våran godisfria vecka idag. Jag har inte en aning om hur jag ska lyckas, men wish me luck!


Måndag 7 april

Jaha, då har man skaffat blogg då! (pga. mamma)Säkert för att hon vill ha koll på vad jag gör,haha skämt o sido ;p
Aja, dagen har i sörsta del varit helt ok. Började med skolan som var mindre rolig, men slutade 11.55 så det var bra. Direkt efter det bar det in till stan för shopping, rensade garderoben igår och kände att den behövdes fyllas på. Och just nu sitter jag här hos mamma i örebro med en skål yoghurt (samoa) den godaste, och läser lite bloggar. Självklart lyssnar jag även på musik!
Just nu spelas Yael Naim- new soul, fast den har gått på repeat hela dagen.

Ne hörrni, nu ska jag göra annat!

puss&kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0