Trying to apologise

Dagen i skolan va seg, bara massa håltimmar. Efter skolan blev det att cykla till stan och efter det hem, detta i spöregn, och då menar jag verkligen spöregn. Var helt dyngsur när jag kom hem. Idag har jag ialla fall hunnit sola, slinga håret och måla naglarna. Håret blev ljusare, utväxten är borta och sola va gött!

Imorgon har jag sovmorgon till 09.35, skönt värre. Har 4 lektioner imorgon, idrott, företagsekonomi, psykologi och latin. Så slutar vid 15.20. Längtar verkligen inte till den 1 timma och 30 minuter långa latin lektionen:( men det är smällar man får ta.

Nu ska jag fortsätta med det jag hålls med, lyssna på musik och prata med folk!

over and out

When you are mad

Tjäänare.

Har precis våfflat håret och ska nu packa, ska till mamma imorgon som i vanlig ordning. I do miss her, min motti! Men som sagt, packa var det. Tiden riktigt rusar iväg och jag måste snart i säng, annars orkar jag aldrig upp imorgon. Och första lektionen är låååång filmkunskap. Tråkigt!

Godnatt.

Beds are burning

Idag är det söndag, vilket innebär skola imorgon ...

Helgen har varit lugn. Övningskörde både igår och idag, börjar konstigt nog tycka det är rolig, fast det beror nog på vädret förresten. Massa sol och skapligt varmt! Har sett 3 filmer, juno, p.s i love you och gracie. Alla är bra, har dock sett både juno och p.s i love you tidigare. Köpte 2 st nagellack igår så nu har jag precis målat naglarna med ena färgen.

Nu väntar duschen och annat fix.


over and out

The other Olsen twin

Herregud, jag trodde verkligen det var mary-kate och ashley's syster! För lik..

Torsdag

Skolan har varit jobbig och jag har varit hemma ungefär en timma nu. Är helt sjukt trött, borde försöka lägga mig vid 10 idag.. En positiv grej med dagen är att jag fick överskåp, YES :D

Nu är jag hungrig som en varg, så nu blir det käk för min del!


What to do

Dåså, börjar bli pigg men är ändå extremt trött, ska strax krypa ner i kojs hade jag tänkt. Imorgon har jag som sagt sovmorgon. Jag och hanna måste vänta en timma i skolan så vi passar på att käka frukost på ett café där i hallsberg, kommer dock aldrig ihåg vad det heter :s

Men i vilket fall, bra med frukost.. jag brukar nämligen aldrig hinna äta frukost, så jag virrar omkring med en tom mage :)



Sleep tight!

Phuuu,

Blir nog sängen tidigt idag, fast det sa ´jag igår med. Gick verkligen inte att sova, låg bara o vred o vända, jobbigt. i vilket fall, har blivit både trampa cykel o springa, GOOD GIRL!


Första skoldagen

Finns inte alls mycket att säga, är trött som sjutton, trots att vi inte hade någon seriös lektion. Självklart försov jag mig imorse också, tur att vi har sovmorgon imorn! Hmm, jajust, fick ett sms av hanna imorse, dom hade tydligen bytt våran älskade idrottslärare mot nån annan. ÅÅHNEJ, var det första jag tänkte, nu måste vi göra bip test, haha.. Men sen idag fick vi reda på att det blir nog en ny tjej till idrottslärare. Får hoppas på det bästa helt enkelt. Jag har även en ny lärare i svenska, hon verkar läskig. Vill hellre ha förra svenska läraren, katarina, men hon är gravid, eller barnet kanske redan ploppat ut. Har inte riktigt koll på det dära, ioch med att det varit lov.

Nu har jag precis käkat mat, tacopaj minsann. Så nu är jag både mätt och trött.

Sista lovdagen..

.. Och det känns förjävligt rent ut sagt. Vart tog lovet vägen ? Och sommaren? Usch säger jag bara, behöver ha en månads lov till, minst. I vilket fall, börjar SP2C imorn, blir inte så stor förändring mot ettan. Nya lektioner, nytt schema, lite nytt folk i klassen, ja det är väl typ det. När jag, hanna och jessica kollade schemat för några dagar sen så var det väl helt ok, men nu har dom jäklarna ändrat schemat, och naturligtvis till det sämre. Goodbye ljuva sovmorgon :(

Fick för mig att ha en liten "pyssla om mig själv kväll", så just nu sitter jag här med hårinpackning och ansiktsmask. Efter detta ska jag ta ett fotbad, nagelbad och måla naglarna. Sånt som behövs helt enkelt. Hade även tänkt lägga mig väldigt mycket tidigare än vad jag gjort hela lovet. TÄnkte fortsätta läsa boken jag håller på med, "törnbädden" alltså tredjde boken i serien skriven av Virginia Andrews.

HAHA, för pinsam!

Just nu har jag en trevlig konversation på msn med jonathan.

jag: asså den här låten går mig på nerverna  LYSSNA

och självklart ska jonathan dra till med nåt ännu värrre

jonathan: den här går mig på nerverna  LYSSNA


HAHA, alltså den grabben dödar mig. Jag skrattar fortfarande!

Who'll stop the rain

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig. Hela dagen har gått åt till att plugga teori till körkort, fick 69/69 på ett test. För bra är jag. Sen har jag även övningskört, och jag vill inte vara allt för självgod, men jag kör faktiskt riktigt bra. Och konstigt nog är jag nog bäst på att backa (!!!!!) Jag är typ kung på att backa. Haha, nog pratat om allt vad bil och körkort heter.

Efter allt detta så belönade jag mig själv med en film och massa gott. Jag har för mig att filmen heter "december boys". Den slutade nyss, och var faktiskt underbar. Jag började gråta :)

Into the wild

Såg som sagt på "Into the wild" igår. Filmen berättar den sanna historien om en man - en man vars öde har fängslat tusentals människor.

Into the Wild" är inspirerad av den sanna historien om Christopher McCandless, en ung man som överger sitt bekväma liv för att söka friheten på vägarna. Hans sökande leder honom till Alaskas vildmarker där han ställs inför sitt livs största utmaning.

Denna film kan jag faktiskt rekommendera, dels för att den faktiskt hänt på riktigt men även för att den var spännande. Jag brukar inte tycka att denna typ av film är bra, men det gick verkligen inte att sluta kolla. SE DEN !



Hold your breath then count to ten.

Åkte ju som sagt till hannas sommarstuga igår med hanna och jessica. Blev lyckat! Blev allt från nattbad till 4 samtal med jonathan. När vi väl hade lagt oss och det blev kolsvart så ska ju hanna självklart berätta alla läskigheter. Slutade med att vi låg där och skrämde upp varanda och oss sjävla. Men vi kunde skratta gott åt det imorse. Nu ska jag strax se på into the wild, får se om den är nåt att ha. Blir trotsallt en lugn lördagskväll.

ciao


Bum bum be-dum bum

Tjenare!

Är massa trött, hade jätte svårt att somna inatt, så det blev väl runt 1 timmas sömn framåt morgonkvisten. Sen vid 6 var det bara att hoppa i kläderna och ta bussen till farmor, och här har jag degat i soffan framför tvn sen 7. Försökte sova, men det gick inte. Om ca 40 minuter ska jag bege mig mot hanna där vi ska träffas. Blir att gå till ica och handla massa gott, sen iväg till stugan. Som sagt, komemr bli hel bra! :)

Over and out


Äntligen fredag

Sista fredan innan skolan nu då. Ska upp om sisodär 4 timmar o 45 minuter, grrreat! Blir att ta bussen till laxå. Jag och girlsen ska spendera fredag till lördag i hannas sommarstuga, kommer bli helbra. Och jag måste verkligen vända tillbaks på dygnen nu alltså, annars kommer det aldrig funka med skolan. Och suck, skolan. Visst blir det kul att träffa alla igen, få lite nytt folk i klassen. Men fy sjutton för lektionerna och att gå upp tidigt. Har för övrigt sett schemat också, och om man jämför det och det vi hade förra terminen så är det nya pain in the ass. Ne slut pratat om skolan och tråkiga lektioner, jag blir deprimerad.

Nu ska jag lyssna lite mer på musik, prata med folk osådär. Sen äre sängen som gäller. Någon timmes sömn vore ju bra om jag fick, eftersom det lär ju inte bli mycket sömn där borta i stugan.

Sleep tight!


gammal bild! va mörkt hår jag hade där, mot nu alltså.


No need to cry

Tjalabooomba.

Idag blev det att luncha med hanna och jessica, kina mat minsann. Alltid lika gott.. Efter det gick vi ut och pratade mer skit. Fredag till lördag ska vi ut till hannas sommarstuga, blir nog mysigt. Detta blir tredje året jag är där, och varje gång har jag blivit så rädd pga ex blåst, regn osv.. att jag gömt mig under täcket och rent ut sagt hackat tänder och skakat. För er som vill veta blåste det så mycket förra året att dörren flög upp, mitt i natten, det var kolsvart, Jag lovar, det var nära döden upplevelse. Men man skrattar alltid lika gott åt det varje gång.

Nu är jag extremt trött. Somnade sent i natt, eller ska man säga tidigt imorse? Och jag åkte till laxå vid halv 9 imorse. Usch, jag får sluta smsa hela nätterna...

Kris!

Nu är jag sjukt sugen på kina mat, kriskriskris

Take me away

Nu är jag mätt på lax minsann. Idag har jag varit ute och gått i 2h 15 min, bra bra. Vad som händer resten av dagen är en gåta.

Don't worry, you're not alone

Började dagen med frukost, sedan var det bara att ta på sig kläder för att gå ut och gå. Var ute och gick i 2 timmar, och självklart spöregnade det. Allt folk som var på stan gick under tak etc, för att inte bli blöta. Men regnet hindrade minsann inte mig från att fortsätta gå. Sen när regnet upphörde ett tag kom allt folk fram, och det kändes som att jag var den ända som var dyngsur. När jag kom hem var det en varm dusch som gällde, blöt som jag var. Sedan cyklade jag med brorsan till behrn arena. Den grabben har verkligen noll lokalsinne. Så jag ska cykla dit igen efter matchen, gud vilken snäll syster jag är!  Och eftersom jag är så hurtig idag så ska jag ta en promenix till ica snart, sen, för att köpa godis som belöning :)

And i swear to god i'll find myself in the end

Nu är jag hemma efter att ha varit ute och gått i 3 timmar, så himla skönt. Bara gå gå gå gå samtidigt som musik susar i huvudet. Inte ens alla affärer i stan kunde få mig att sluta gå, då är det något som är fel alltså.

Over and out!

08-08-08

Idag är det den 8 augusti 2008. Har inga större planer på att börja blogga igen, men det kliar lite i fingrarna just nu, är ju trots allt skönt att skriva av sig.

Nu till saken, jag vill bara säga att jag är otroligt tacksam att ha vänner som hanna och eddie, som verkligen lyssnar och bryr sig. Ni är guld värda ska ni veta! ♥

Men självklart finns det andra i min omgivning som även dom bryr sig, och det värmer självklart också!

Nu ska jag fixa lite, sen blir det feting promenad för min del, med mp3n på högsta volym.

Krams,

Hejdå bloggande!

Har helt tappat intresset för bloggande, så från och med nu lägger jag det åt sidan.

Brabra, så bye bye!

I am legend

Nu har jag äntligen sett den, i am legend. Så otroligt bra film så det finns inte. Grät som ett litet barn till den, och ja!..  jag grät till och med efter att eftertexterna var slut.


Trött på att blogga!

.. yes, så jag vet inte varför jag gör det, det är tråkigt.

Någon som vill fördriva lite tid och inte bara på att blogga?
Bli medlem här på gratisbio och börja samla poäng för att få gratis biobiljetter och presentkort. As smart. Och genom att bli medlem via mig får du hela 75 poäng att börja med. 

NU ÄR DET KRIG JULIA ;>

Have a nice day people!


Barnvakt

Nu ska jag strax iväg till laxå, ska vara barnvakt till små kusinerna jacob och julia. Kommer hem inatt.

Här är julia, en av gullungarna.

Ny dag, nya möjligheter

Detta är vad jag vann på lisse i torsdags, lite skills va :D Sen vann även dom andra i familjen massa gojja. Min syrra vann tex också stjärnvinst på marabou.

1 augusti

Helt sick, nu är det redan augusti och 18 dagar kvar tills skolan börjar, jag vill inte. Får ta vara på dom sista veckorna som är kvar på lovet. Har lite inplanerat iaf, tex hannas sommarstuga med girlsen näst nästa vecka :)

Idag har jag inte gjort någe speciellt. Kollade på grease 2 på tvn, åkte till laxå o kusinerna vid 4. Där åt vi bl.a mat, kolla film (harry potter <3) , spelade fotboll, blev mygg attackerad och annat mysigt. Var där ett bra tag då vi nyss kom hem därifrån. Nu ska jag bara lyssna på massa musik och koppla av :)

miss you

Jag blir helt galen(!!!!!), ni ska se min hud, flagar som F*N! :( Och jag som var happy över att fått massa färg i varberg, nu försvinner den ju blixt snabbt. sicka problem man kan ha.




RSS 2.0