Liseberg

Kom hem för inte så länge sen. Jag, emma, pappa och agnetha har varit på liseberg hela dagen. ÄCKLIGT VARMT :D, men alltid lika kul. Jag och emma åkte tills vi storkna. Och nu har jag insett hur jäkla höjdrädd jag faktiskt är.  VI gick även gasten, och jag skriker lika mycket varja gång. Jösses va skraj man kan va ;p Jag skrek mer än vad lilltjejen bakom gjorde, men jag får skylla på att jag faktiskt gick först! Självklart spelade vi lite också. Jag vann en stjärnvinst (marabou) :D:D, 2 chipspåsar och någon annan påse med choklad. Och jag som skulle sluta käka sånt. Bild på detta kommer imorgon. Nu är jag massa trött så ska läsa lite bloggar, lyssna på musik och snacka med lite folk. Efter det blir det sängen för min del, ska sova så länge jag bara kan imorgon för det behövs verkligen.

Over and out!
 Gammal, seriös bild!


Satc och godnatt!

Nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city, sen blir det att sova. Imorgon ska jag upp vid 6, fixa och sen åka till göteborg och liseberg.

Sleep tight!

Yummie!

Carrie underwood-Before he cheats och Heart-What about love (låten nedan), är två av låtarna som var med i kvällens Girlicious. Var ett bra tag sen jag lyssnade på dom sist.


Pussycat dolls 2

Kollade nyss klart på finalen av Girlicious, och jäklar va rysningar jag fick i slutet. Har inte följt det men har sett x antal avsnitt, brabra.


Fest hos mig

Haha, herregud!

Iväg

Nu ska jag ta på mig skorna och springa till bussen, sen blire tåget hem till pappsen!

Skitunge!


Söting jag har till lillsyrra va :)

Onsdag

Nu har jag kommit hem från martin, igår blev det både film och promenad :)  Och idag är det sådär äckligt varmt ute igen, vill bara bada bada eller stå i en kall dusch hela dagen. Men bada kan jag inte, ska packa och fixa lite, sen drar jag hem till pappa. Hoppas det regnar imorgon, för då ska jag till liseberg!

Ge mig regn!

Nu vill jag ha massa regn :)

I vilket fall, ska strax cykla hem till martin. Hörs imorgon !

Varmt!

Nu har jag kommit hem från båten och hunnit käka potatissallad och rostbiff :) Var ju som sagt ute med båten förut, det var varmt o gött, så blev att bada också. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och ta en kall kall dusch!

Båt, sol och bad!

Nu ska jag och mamma ut med båten, där vi ska sola och bada. Mysigt värre!



Later :D

Det gick snabbt!

Ser man på, nu efter att jag skrev om solen så tittar den fram, lovely!

Men den går nog i moln snart :(

Solen vart är du ?

Är det bara här i örebro som solen inte skiner :O Hoppas den kommer fram snart, jag och mamma ska åka ut med båten nämligen. Konstigt att jag säger att solen ska komma fram för igår var jag pest och pina här hemma då jag bara klaga över att det var så jäkla varmt. Fy sjutton va äckligt det var, fick små panik över hettan! Det är okej om solen är framme och det är varmt när man är vid vatten eller så, så att man kan bada, men inte annars :) Aja, nu hoppas jag iaf att solen ska komma fram så jag kan bada. Bye!

Godnatt

Nu är jag hemma från dejten. Blev mycket lyckat om jag får säga det själv, tack vare martin dårå:)  Började med picknick i stadsparken, sedan drog vi och kollade ösk-? haha, jag har noll koll :D det var nog hammarby dom mötte förresten, om jag inte har fel. Var inte där länge, martin trodde jag hade tråkigt så vi cyklade hem till honom där vi kollade på film istället. Sen vare bara att cykla hem i mörkret, och jag cyklade värsta omvägen, jajjjamensan! Typiskt mig :) Men det var göttt ute så att. Nu är jag rejält trött så jag kanske ska sova.. 

Dejt 3

Nu ska jag strax cykla iväg till stadsparken där jag ska möta martin. Vi ska ha picknick och sedan se fotboll. Vi har inte träffats på ett bra tag då han var i sälen och jag i varberg, så det kommer bli trevligt värre. Men nu ska jag fixa.

over and out


Hejsan hoppsan lillebror

Sitter här hemma hos mamma och käkar yoghurt, smarrigt! Gick upp vid kvart över 7 imorse, våfflade håret och sånt, sen tog jag tåget in hit till örebro. Det märks att jag inte sovit ut på 12 dagar, jisus så sleten jag är. Men nu ska jag fortsätta käka min yoghurt..

Later !


Coldplay- violet hill

Älska låten! <3

If you love me
Won't you let me know?

I don't want to be a soldier
With the captain of some sinking ship
With snow, far below

If you love me
Why'd you let me go?

I took my love down to Violet Hill
There we sat in snow
All that time she was silent still

So if you love me
Won't you let me know?

Vindsträdgården

Nu när vi var i varberg läste jag boken Vindsträdgården, skriven av Virginia Andrews. Har läst denna boken förut och det går inte att sluta läsa den, trots att jag inte ville att den skulle ta slut. Men som tur är så finns det inte bara en bok, utan 5 böcker:)        BOKTIPS!


De fyra syskonen - Cathy, Christopher och tvillingarna Carrie & Cory - har ett lyckligt barndom till den dag deras far dör i en bilolycka. Då förändras allt och de tvingas leva inspärrade uppe på en vid där de endast kan drömma om sitt tidigare så idylliska och perfekta liv med älskade och omtänksamma föräldrar.
Modern Corinne, som barnen alltid trott var den perfekta modern, är nu penningsgirig.
Barnens enda ljus punkt i deras tillvaro är att de fyra är tillsammans och att de har en vindsträdgård, där de tillbringar det mesta av tiden under dygnet.


Hemma :D

Nu är jag hemma efter 10 dagar i varberg. Det har varit för jäkla bra väder och jag har brännt mig till tusen, ingen solkräm här inte! Blev mest att sola. shoppa och självklart äta. Jag har nog gått upp 100 kg typ.

Jag är verkligen datanörd, och nu när jag är hemma får jag panik! Måste alla blogga så jäkla mycket!? Har ju hur mycket som helst att ta igen. phhuuu. Nu ska jag lässa alla dessa bloggar och kolla på alla miljontals bilder som folk laggt upp på bdb. Nästa gång jag åker bort får laptopen hänga med!

ciao

Varberg -08

Tjenixen, här är allt bra, lite ont i halsen bara. Ska strax locka håret lite och sen packa klart det sista, sedan bär det iväg till Varberg. Blir borta i 8 dagar, don't miss me too much. haha. Ne men gött med lite semester.

Have fun!                 over and out

Done

Nu har jag nog packat klart skulle jag tro. Halva garderoben är iallafall med och jag fick verkligen trycka ner kläderna. Idag har jag även övningskört, på egen vilja. Jag börjar faktiskt bli riktigt grym! Och när jag kommer tillbaka från varberg ska jag köra så mycket jag kan. Vet inte vad som hänt med mig, sen när vill jag köra. Haha.. bra är det iaf. En tråkig sak som hände förut, jag satt fastklistrad med super mario och brorsan kommer in på rummet och skulle göra nåt, då går nintendot sönder :O Så no more spelande för mig :( :(

Snart är det jag som är kung

Tjenixen, torsdag idag. Nisse, bella och marita har åkt hem och jag gör inte så mycket. Håller på och packar o annat skit, ska nämligen till varberg imorgon....

ciiiaaoo

Nintendo 64

Det är vad jag sitter och spelar nu, super mario :D för sköjj alltså. Kommer ihåg när vi var mindre och fick nintendot. Super mario var första spelet vi fick då. Jag och mina syskon var helt fast i det, and guess who mer ....JO, min mamma ! haha. Hon  satt på golvet med oss och fick läsa instruktionerna till varje stjärna man skulle ta, då det var på engelska. Lite gulligt nu när man tänker tillbaka hur vi alla sitter samlade och helt inne i ett tv-spel. Smågnabbar om vem som ska få ta nästa stjärna. Haha, jaja. nu ska jag fortsätta samla stjärnor :D

Onsdag & grattis agge!

Vaknade extremt tidigt idag, jag som vill sova :( Aja, vi gick upp och gjorde scones,det var smarrigt. Nu sitter jag här och är typ trött. denise, bella och marita stannar till imorgon. Får se vad vi hittar på idag, men agnetha fyller år. Grattiskram på dig !

over and out

Guten nacht

Sovtime snart kanske ? ne vad vet jag .

Mätt

Nu har jag precis käkat grillat och är grymt sugen på choklad. Tur att bella och emma är iväg till ica och köper godis. Haha

Not good

Min rygg dödar mig, jag har skitont :(  Och solen har varit framme lite då  och då, men nu är den verkligen helt gone.

Tisdag

Och jag är vaken väldigt tidigt, jobbigt faktiskt :(  Men snart så kommer denise,bella och marita, dom ska stanna här tills imorn. Och solen är uppe idag så det blir väl sola och sånt, sen grilla ikväll. Nu ska jag platta håret ;p

Channing tatum och Adam Sevani

Filmen var gööör bra! Och allas våran snygging channing tatum var även med i tvåan. Gud så snygg han är! Sen spelade Adam Sevani killen Moose, så jäkla töntig på ett gulligt sätt. Jag hann bli kär i honom ex antal gånger :) 

Channing Tatum


Adam Sevani

Step up 2: the streets

Mina chokladmuffins blev för goda :D
 Nu ska jag kolla på Step up 2. Hoppas den är lika bra som ettan, för den är jävligt (ursäkta språket) bra! 



 

Väntar på muffins med lockigt hår

Lockade som sagt håret imorse, min såkallade "städar frilla". Snyggt värre faktiskt :D Mitt rum är välstädat och nu väntar jag på att mina chokladmuffins ska kallna lite så att dom kan ätas upp. Men min pappa är väldigt mycket i köket just nu, han försöker norpa åt sig alla muffins minsann :( Hahah.

Morsning korsning

Käka nyss frukost ute, men solen gick i moln så jag satte mig här. Idag ska jag storstäda, duktiga jag :D Ne men jag tycker det är kul att städa, även fast jag trivs när det är stökigt. Knepigt det där. Men nu först så måste jag locka håret så jag får en snygg "städfrissa" Haha.

ciao

Gonatt dåå

Sitter här och gäspar, ajjemän! Ska strax lägga mig och läsa, fast jag kommer säkert somna på en gång ändå. Men inget mig emot!

Over and out

Rubrik ?

Nu har jag sett klart söndags filmen på 5:an. Den var faktiskt bra, mycket bättre än vad jag trodde!

walk-in-closet

Ok, det är vad som står högst upp på min vill ha lista, en walk in garderob. Jag vet exakt hur den ska se ut. I nuläget får jag dock verkligen inte plats med den stora pamppiga och biffa jag vill ha, så jag får helt enkelt vänta tills jag flyttar hemifrån.



Detta är dock ingenting mot den jag ska ha! :)

Slappar

Sen sist jag skrev så har jag övningskört, ätit mat och läst ut "pojken som kallades det".
Körandet gick ju verkligen as bra, som alltid ! Haha.. Fick kärringstopp i mitten av en vägkorsning, snyggt värre må jag säga. Men bra som jag är lyckades jag komma ur denna pinsamhet på ett snyggt sätt:D 

Övningskör

Nu sk ajag ut och brumma bil! Då är ingen väg säker vill jag lova :D

Söndagsfilmen

Denna veckas söndagsfilm på 5:an är The stranger beside me. Klockan 20:00 börjar den, och även denna är verklighetsbaserad. Får se om den är något att ha!


Söndag

Gomorrrrron. Solen skiner men det är för jäkla kallt ute :( Och idag ska hanna simma vansbrosimmet. LYCKA TILL!

Nu har jag ätit frukost så jag klarar mig ett tag till ;p Lyssnar på musik gör jag också.

Bed time

Är göör trött, men orkar inte sova. Så nu ska jag krypa ner i min stora säng och läsa. Mys!


Eminem-when i'm gone


Mys

Det åskade som nitton förut, och regnet det vräkte ner. Jätte mysigt. Då stängde jag av datorn och satte mig i köket med pappa och agnetha. Vi spelade yatzy och spelade kort,, tända ljus hade vi också. Mys helt enkelt.

Pissväder

Nu har jag nyss ätit, tacos. yummie!  Nu åskar det, regnar gör det också. Lite mysigt är det ialllafall. Men det hade varit ännu bättre om det var mörkt ute :)


iphone

Ja, är det vad alla kommer gå omkring med nu eller ?!


Böcker

Jag älskar att läsa böcker somman verkligen fastnar för, men det är inte ofta jag har tid. Jag har en hel radda med böcker som jag börjat läsa men aldrig läst klart. Blir lätt att jag hittar en annan bok som även den verkar bra. Så så äre med den saken. Igår började jag läsa Är det någon där? skriven av Marian Keyes. Det var mamma som tipsade mig om den då hon tyckte den var rolig ;p Sen började jag även läsa Pojken som kallades det idag, skriven av Dave Pelzer. Denna har jag läst några gånger förut, men den är så fruktansvärt bra och hemsk att man kan läsa den igen.Desutom är det en självbiografi. Ett boktips helt enkelt!

Nu när jag är inne på boktips så ska ni som gillar Dave Pelzers triologi läsa En brors berättelse. Som titeln säger så är det Dave Pelzers bror som berättar. Jätte bra bok!

Nu blir jag helt boknojjig, måste läsa måste läsa :D

Breakfast

Nu är jag hemma hos daddddyy igen. Det första jag gjorde var att slänga i mig flingor, höll på att hungra ihjäl :) Och nu ska jag vara social! 

Sommaren är kort, det mesta regnar bort

Hejhej. Sitter här inne på centralen. Tåget kommer snart, men jag till verkligen inte gå ut. Det öser ner regn. Får hoppas det slutar snart. Sitter och lyssnar på musik. Tog bort old, uttjatad musik på mp3n här om dan och la in nytt. Asbra. Men nu ska jag nog gå ut, för det regnar inte lika hysteriskt som nyss. Bye

Lördag

Goooosh, så typsikt mig! Jag ska åka hem till pappa idag igen. Stallde klockan på ringnig. Vaknar klockan 9, tänker att jag måste gå upp. Men självklart somnar jag om, tills nu! Så nu har jag slängt på mig kläderna lite snabbt. Ska dricka ett glas juice, sen gå till bussen och vidare till laxå med tåget. Jisus va jag har åkt mycket tåg och buss i sommar. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Ne, juice var det. 

En bra sak idag är att solen tittar fram lite då och då mellan molnen!

ciiiiaaao

Godnatt

Nu är det sängen som gäller för min del, sköööönt!

Bio

Tjabbis! Nu är jag hemma. Sitter här och lyssnar på musik och pratar skit med folk på msn. Ikväll var jag på andra dejten med Martin. Bio blev det, vi såg The happening. Kan inget annat än tacka martin för en bra kväll!


Tjenixen

Skriver ett litet snabbt inlägg här medans jag håller på och sminkar mig. SKa på dejt ikväll med martin. Bio blireeeee. Men nu ska jag fortsätta fixa och dona. Hörs ikväll!


Öret

Nu drar jag till örebro för att hämta min laddare och en dejt! Hörs senare.

Frukost

Nu har jag ätit frukost, tacos. Mmmh, så gott! Vi har främmat, och nyss fråga dom om jag ville ha glass med fruktcocktail, Men jag tror bestämt jag sparar det till senare.

Love like this

Orginal. Natasha Bedingfield
 

Cover. Jordan Pruitt


Vem sjunger den bäst? Jag tycker att båda gör ett bra jobb och har bra röster. Hjärtan på låten!

Jonas Brothers - Burnin' Up

hjärta


Fredag

Helgen är på nu, fast jag har ju haft helg varje dag i flera veckor ;p Jag är just nu väldigt seg och ska strax lyssna på lite musik. Vädret suger, moooolnigt så det skriker om det. Och snart börjar det regna, GREAT!

Godmorgon!

Seg kväll

Jag vill sova, men är för pigg för det. Har suttit här framför datorn ett bra tag och snackat med folk, smsat, lyssnat på eminem och kollat på tv. Ganska mysigt ändå. Men som sagt, jag vill sova.  Nu ska jaaaaaag...... prata vidare, sen blir det att lägga sig och hoppas att man somnar. Nattinatt.

Dagens repeat

Eminem-superman

Katastrofalt

Visste att jag glömde något hos mamma, MIN MOBILLADDARE :( Och en sann mobilnörd som jag är, så är laddaren väldigt viktig. Så det blir att ta tåget in till öret imorgon igen för att hämta den. Så typsikt mig.  *bankar på pannan*

Äntligen

Måste säga stort grattis till min söta vän eddie, som igår fixade körkortet. FÖR BRA!  ♥

Torsdag

Dagen började bra då sötis farmor krympte min nya klänning i torktumlaren. Men fdet fixade vi genom att tvätta den igen, och dra lite (A) Sen cykla jag iväg till hanna. Vi gick till kinan och käka, gott vare ! sen hem till henne för massa snack. Efter det drog jag till farmor och farfar igen, och vidare till lillkusinen julia som hade kalas. Och nu har jag nyss kommit hem. Såhär har min dag i korta drag sett ut!

Tjenixen

Nu sitter jag här hos farmor och farfar. Min stöddige lillkusin sitter brevid mig, jacob heter han :D Han är gööör söt och sjunger som en gud! Bara så ni vet. Nu ska jag göra lite annat.    Ciaaooo

farmor och farfar

Nu åker jag till farmor och farfar i laxå, och där kommer jag spendera natten!  Ciiiaaaoo

Är alla killar pingpongbollar?

Fråga: Varför återhämtar sig killar så snabbt efter att ett förhållande har tagit slut?

Svar: "Den främsta skillnaden mellan män och kvinnor är att killens flickvän ofta också är den han anförtror sig åt", säger psykologen och relationsexperten Pierre Wanger. "Tjejen har ofta tjejkompisar till det. Eftersom killar mer sällan pratar känslor med sina kompisar går han direkt till stadiet förändring. Killkompisar kan säga 'Trist, men häng med ut på stan nu när du är singel´ och han hoppar snabbare på singellivet. Det här kan innebära att män ger sig ut på singelmarknaden fortare, fast de kanske inte är riktigt känslomässigt redo för det. Idealiskt sett är det väl ofta klokt att ta en sorgeprocess en tid. Alltså bör acceptansfasen komma före förändringsfasen".

Taget ur senaste cosmo tidningen

Ja, vad ska man säga ?!

Onsdag 9 juli

Ja, idag är det onsdag. Jag har verkligen inte koll på vad det är för dag längre, känns bra! Är det lov så är det. Ser ut som att solen är tillbaka, men det är väl bara för stunden antar jag. Är det svensk sommar så är det. Har nyss tagit en varm dusch så ska göra mig iordning sen käka frukost om jag orkar.

Ny dag imorgon!

Nu har crush låten gått på repeat några timmar och jag börjar bli riktigt trött. Så nu är det sängen som gäller för min del.
Godnatt bloggen!


Paramore-crush,crush,crush


If you want to play it like a game
Well, come on, come on, let's play
Cause I'd rather waste my life pretending
Than have to forget you for one whole minute



3 doors down-let me go

gammal favorit

Mat

Hanna, är du sugen på lite kinamat och snack? Kontakta mig vettja :D

Morden i midsomer

Det är vad jag sitter och kollar på nu med mamma. Ganska spännande faktiskt. Oså cyklade duktiga jag iväg till ica förut för att inhandla naturgodis, mums. Back till morden i midsomer..

Sorry,

Skulle egentligen på bio ikväll med martin, men jag tyckte det blev för tätt inpå. Så istället blir det en kväll med mamma.


Paper,plastic or me?

Mammsen var på marieberg förut, och söt som hon är så fick jag present. 3 tidningar och en väska, så nu är jag lika fancy som henne. Haha tss  ♥




Tjenixen!

Klockan närmar sig 4 och jag sitter fortfarande här i min röda morgonrock. Suuck, dusch nästa!

Linkin Park- In between


Tisdag

Vaknade vid halv 11 och försökte somna om, men det gick inte. Så nu sitter jag bara här och käkar frulle.

Jag flagar på näsan :( Igår trodde jag att jag bara var lite torr, så jag tog lite lotion. Men nu imorse upptäckte jag att hela näsan håller på att flaga bort. Deprimerande, ja.

För trött!

Nu är jag så trött att jag knappt orkar skriva. Sminket är borta och leo ligger i sängen och väntar på mig. Imorgon ska jag banne mig sova till 1 :)    Godnatt


make up

Bortsett från idag så har jag inte sminkat mig sen i tisdags, bra jobbat bella. Jag tycker det är väldigt skönt att gå osminkad, och att slippa tvätta bort det innan man lägger sig. För det är enligt mig AS JOBBIGT,haha. Och självklart nu när jag är så jääääkla trött har jag smink på mig, och orkar egentligen inte tvätta bort det. Men känner att jag måste det, för det är så äckligt att vakna på morronen med gårdagens mascara.

Jäklar vad jag snackar, nu går jag och tvättar bort sminket......

Trevlig kväll

Kom nyss hem från bion. Det var extremt kallt ute och jag glömde jackan hos pappa så cykelturen hem gick fortfort, kom hem på någon minut. Är lite besviken på filmen. Som sagt, jag ÄLSKAR första narnia filmen. Så jag hade nog lite för höga förväntnigar på tvåan. Men sällskapet var bra !

Nu fryser jag och är tröttare än tröttast.


Narnia

Ang. dejten jag ska på. Det blir bio, narnia :D:D Som jag längtat efter denna film,älskar ju ettan. Iaf, jag ska träffa eddie vid bion nångång vid 9. Och nu måste jag stressa.   Ciao

Hos mamma

Yes, det är här jag nu befinner mig, i örebro. Ska alldeles strax fixa mig. Ska nämligen på dejt ikväll ;p

Måndag

Ännu en måndag, och jag har varit vaken sen 11 och även ätit frukost. Nu har jag precis tagit igen all bloggning som skedde under helgen och ska strax gå och packa. Ska nämligen åka till mamma idag igen ;p 

Later!

Film baserad på verklig händelse...

Vid 20.00 på kanal 5 på söndagar visar dom filmer baserade på verkliga händelser. Och jag älskar sånna filmer. Så jag satt minsann bänkad framför tvn förut :) Mamma vid 16 heter den, faktiskt jättebra, och känslig osm, jag är så bölade jag självklart i slutet.

Mamma vid 16: Amerikanskt drama från 2005. Sextonåriga Jacey blir gravid. Hennes välmenande mamma tvingar henne att hålla graviditeten hemlig och beslutar sig för att uppfostra barnet som sitt eget. Men Jaceys lärare upptäcker hemligheten och försöker få henne att börja i en grupp för unga föräldrar.

Kanske inte låter så jäkla bra, men den är verkligen värd att se !

Nu ska jag göra annat!  Bye

Nyklippt

Nu är jag hemma hos pappa, Har käkat kakor och fått kortare hår, men det behövdes då håret var ganska slitet. Små kusinerna är här och hojjar och stjojjar, vilket leder till extrem huvudvärk för min del. + Att jag är mega trött och jula, ena kusinen, är rastlös så hon hoppar på mig och vill att jag ska leka. Jag säger då det, söta är dom i alla fall. Nu ska jag läsa bloggar och försöka bli jätte frisk. Jag är nämligen små sjuk efter allt badande i helgen.  

Borta bra men hemma bäst

Se här ja, nu är jag hemma från en helg fylld med det mesta. Nu ska jag packa om och lite sånt där, sen senare åka hem till pappa. Hörs då !

Båten

Godmorgon! Solen skiner idag igen, härligt. Jag ska strax göra mig iordning, sedan ska vi åka till båten där vi ska spendera helgen. DEt blir sola, bada, grilla och annat mys. Sen på söndag åker jag till pappa, hörs då!

Ha en trevlig helg!  over and out

Inte trött

Näääh, så vad sak jag göra om jag inte är trött men vill sova? Kanske borde lägga mig i sängen, men nä. Får se vad som händer. Kommer i vilket fall inte blogga mer inatt. Så godnatt ;p

Mer WTC

Nu är filmen slut och jag sitter fortfarande och gråter, Haha, det går inte att sluta. Jisses va bra den är,
Kanske blev mycket tjat om world trade center filmen idag . Men jag kan varmt rekommendera den då den är så otroligt bra,spännande, sorglig och allt annat. Jag kan inte ens beskriva. Kan inget annat än gråta och emallanåt le till "wtc". Älskar filmen, och ni som inte har sett den.... SE DEN FORTAST MÖJLIGT. Det är sjukt svårt att ens tänka sig att detta faktiskt har hänt på riktigt, Usch, för sorgligt! Ne nu måste jag ta mig samman och gå och snyta mig :(


World trade center

Ligger och kollar på world trade center filmen just nu, den har knappt börjat och jag bölar redan. Och ännu värre blir det sen. Men men, back to the movie.



shopping och filmtips

Yey, nu är hemma från stan. Och det är fortfarande riktikt varmt och skönt ute, så det fläkta värsta bra när man cykla. Aja, shoppade och träffade lite folk, alltid trevligt! Ikväll blir det film mys med emma och fredrik. Mamma har köpt gott och jag köpte filmen "world trade center" på cykelturen hem. Har inte sett den sen jag var på den på bio. För jäkla bra är den :D Ett filmtips med andra ord.

bilkö

Nu är jag hos mamma. Typiskt nog fastna vi i en låååång bilkö då dom asfalterade. Menmen, nu ska jag strax käka. Håller på att hungra ihjäl, och efter det ska jag cykla in till stan. Toppen att det är sånt jäkla bra väder ute, tror det skulle vara så imorgon också, men sen på lördag och söndag ska det tydligen regna. Tråkigt må jag säga. Men är det svensk sommar så är det !  

Ciao

Vääärme

Det är ju inte lite varmt ute, phuuuuu! Har fått lite färg iallafall, och nu ska jag gå upp och packa, åker till mamma vid halv 3.

Ang, dejten min kompis nathalie var på igår, så var den lyckad! Och dom ska ses redan idag igen.

Torsdag

Usch vad jag är seg, men det är fint väder ute. Tänkte att jag skulle sola lite, så jag fick se till attt bli väckt, annars skulle jag säkert sovit till 1. Men nu ska jag fixa frulle sen utututututut!.   Bye

Tv

Nu ska jag ha tv mys med lillsyrran. Hörs imorgon!

"hannah montana"

Miley Cyrus - See You Again

Jag har total fastnat i denna låt, tycker den är jäkligt bra! Ännu bättre är den i mp3n kan jag lova :D

Detta suger...

Jo det kan jag lova er. Såhär är det, att det trådlösa här hemma är typ kaputt. Det är iallafall jätte knepigt. Internet fungerar endast på 1 av 3 datorer. Och jag som är datanörd och måste dela en dator med emma och fredik, jiiiises, det funkar verkligen inte. Men så är det iallafall. Det suger!

Tufftuff

Nu ska jag strax bege mig mot tåget som ska ta mig hem till pappsen.

Later!

Smälter

Trampa som satan till stan, nästan dog på cykeln så varm är det! Strosa runt lite, köpte vatten, hjälpte mamma hitta en sommarklänning, åkte hem. Nu sitter jag här mätt och varm. Självklart lyssnar jag även på musik. Måste bara påpeka att min vän nathalie är på dejt just nu, spännande! Hm, vad har resten av dagen att erbjuda tro... Ja, jag ska åka hem till pappa lite senare. Jobbigt att sitta i tåg med NO AC. Inget att göra åt, nu ska jag fortsätta att lyssna på musik.

Ciao


Sunshine och stan!

Nu har jag fixat håret och ska strax cykla till stan med mamma! Solen skiner och det är tydligen varmt också, så jag skippar sminket idag. Mycket bra för min hy minsann. hö-hö. Aja, LATER!

Narnia

Ja, idag har Narnia: Prins Caspian biopremiär! Och hur gärna vill inte jag se den !?  Jag älskade första, så jag bara måste se denna. Åker hem till pappa idag, men kommer hit imorgon igen, så då har jag ju tid att se den. Ett måste helt enkelt.

 Bild tagen från sf

Moooorning

Jag är vaken! Och har varit ett tag nu. Det går inte att sova ut, nejdå.. Min mobil går tydligen varm dygnet runt. Blir väckt av att det ringer, svarar nästan skrikandes att jag sover, somnar om, 2 sms.. orkar inte svara, somnar om, sen ringer det igen.. Och ja suck, jag borde egentligen stänga av mobilen då jag sover, men det har jag inte mage till :D hehe.

Vilka problem jag har va!?  Men nu ska jag hämta frukost, är hungrig som en björn.

sovdax

Nu är jag helt sjukt trött. Ska bli så jäkla skönt att sova så det finns inte, haha.

good night, sleep tight


SEX AND THE CITY

Mina damer och herrar, jag är nu hemma från dejten. Det blev ändrade planer, positivt för min del, höhö mindre bra för martin kanske. Vi skulle ju som sagt sett the happening eller vad den heter, men eftersom martin visste att jag ville se SATC, så blev det den istället, sött tycker jag! Hemfärden gick nog i 225km/h på cykeln. Lite obehagligt att cykla i örebro såhär tid. Speciellt med killar i tunnlarna som ska heja på en osådär. Men men, jag är i alla fall hemma, och det var en lyckad kväll. Nu ska jag prata med lite folk på msn.

over and out



Dejt !

Haluba. Håller på och fixar mig just nu. Ska nämligen på dejt, hehe :) Vi ska på bio, the happening tror jag den heter. Filmen börjar vid 21:45,men vi ska ses vid 9. Det blir nog helbra. Men nu ska jag stressa. Hejohååå. !


Kid rock -all summer long

Hur jäkla gó är inte den här :D summer feeeling huh

god morgon

jahrru, somnade nångång efter 3 inatt och gick upp vid kanske 11, halv 12. Nu tänkte jag gå och göra frukost sen blire duschen. Mina halvsyskon är påväg hit också. Hmm,  aja. Later!

hjärtis

Ni är så söta med era gulliga kommentarer hit och dit.
Så jag tycker ni förtjänar ett hjärta. Ni får dock ursäkta mina dåliga målar skills i paint :(

Nu ska jag nog gå och borsta tänderna och hoppas på att bli lite trött. För jag vill verkligen sova nu, men är inte ett dugg trött. Segt värre faktiskt. Aja, godnatt

Och en sak till, KOMMENTERA GÄRNA MERA! Sånt uppskattas otroligt mycket.

update

det blev inte bara min kära apelsinjuice, utan även min favorit yoghurt och müsli. Yuuuuumie, en tidig frukost :D eller sen?.. i och med att jag inte åt frukost i går eller ah förrut idag, beror på hur man ser det. Nu blev det knepigt. Gott är det i alla fall!

jaha ?

jag vill sooova, men är inte ett dugg trött. Kanske dags för mer juice :D:D ? !

Ge mig!

Hur gärna vill jag inte ha dessa? Jo, JÄTTE GÄRNA :D
 Underbaringarna kommer från www.scorett.se och kostar 399:- , tror jag

RSS 2.0