sådärdåva

nu är filmen slut. det var en sån där typisk kärleks film ;P Hehe, men den var faktiskt ganska bra. Nu har jag extremt tråkigt, och tråkigare lär det bli, för jag tänkte plugga geografi. Kul värre va, eller inte. Usch nä, jag kanske borde lägga mig och sova istället ? Mmh, får nog bli så. Godnatt

Tillbaka till kärleken

så heter filmen jag och emma kollar på just nu. Inte världens bästa, men men. Idag har jag inte gjort så mycket. Solat ( med lite resultat), badat för första gången i år, pratat med både johan och hanna,smsat, varit ute och gått, öpnnat geografiboken där jag läste typ 4 meningar och, vänta nu.. på nyheterna sa dom precis att flickor som skär sig/ gör illa sig själv på annat sätt ökar. hmmmm. Ne nu hinner jag inte skriva mer. Ciao

nu ska här stekas

morning sunshines! Nu har jag nyss käkat frulle och ska strax ta på mig bikinin och bege mig mot sjön. Tror vi ska till herrgårdsfallet. Ska försöka få lite färg, och kanske bada. Blir inga bilder då min kamera är sönder..

CIAO!

natti natti bloggen

Nu blir det nog att krypa ner i sängen tror jag. Ska försöka gå upp tidigt imorgon och ta vara på solen. Hade tänkt dra till sjön, får se hur det blir. För jag och hanna hade ju tänkt ta första doppet innan 1 juni, och eftersom jag inte badat än i år så får det bli imorgon, om det inte är kallt (A). Mycket snack nu, godnatt.

GAVIN DEGRAW

han är grym! <3


oohno :(

Min kamera är kaputt, buuuhu! Med en smäll ner i golvet så gick den massa sönder, inte bra. Fast nu har jag ännu en anledning till att skaffa en systemkamera :D

nyklippt

Blev att klippa sig idag, fast toppa bara så att. Nice frilla jag har  va, heeehh
image67

Min vän hanna

Imorse hade jag ju som sagt sovmorgon, så jag och hanna tog ett senare tog. Och gissa om det var proppfullt!! Trots att det var ett intercity tåg som har många platser så fick vi kul nog stå upp ;p Trevligt det med må jag säga. Eller inte.

image66

Kameran låg i väskan så hanna fick va modell :D

Zara blev talang 2008

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.480929&renderingdepartment=2.4364

Är hon inte otroligt söt och duktig!? Det tycker iallafall jag.


fredags mys

Nu kommer strax kussarna. Bestämde mig för att bara vara hemma, det är ju så otroligt varmt. Vi ska strax grilla och annat mys. Hörs senare

it's summer folks

herre gudars va varmt det är ute, det kokar! inte för att jag klagar ;p Ne men jag har slutat nu iallafall, för en dryg halvtimma sen. Hade ju våran sista idrottlektion med bara klassen, i och med att vi splittras till tvåan då vi väljer olika inriktningar. Men som tur är ( då jag trivs i denna klass) så har dom flesta som mig, valt ekonomi. Aja, vi spelade brännboll ute i värmen, ujuj. VARMT! Nu sitter jag bara och segar, ska strax gå till tåget med hanna och åka hem. Eller jag kommer ju inte längre än till laxå. Så jag ska hem till farmor och farfar en stund innan bussen till f-rödja kommer. Fast det finns nog inte så mycket att göra, eftersom dom har nog inte slutat jobbet än. Haha.. nog tjatat. Nu ska jag kila iväg.  Puss.

FREDAG

Nu sitter jag här i skolan, börjar 09.10 så det blev sovmorgon :) Är bauta hungrig, men vi får nog sluta tidigare från engelskan så då får jag köpa mig en macka. Egentligen borde jag börja äta frukost, men det är jobbigt, och jag hinner inte. Jaja, idag är det iallafall fredag, blir nog att mysa med familjen tror jag. Mina favvo kusiner ska komma. Ska klippa mig, så ska vi grilla och sånt. Hmm.. och johan åker till linköping idag, hoppas han får kul :) Ne nu kurrar min mage och jag orkar inte skriva mer. 

Ciao

gör som jag

skriv in dig på http://www.veckorevyn.com/skrivpa/ ,
där vi tillsammans med veckorevyn vill ändra synen kring våldtäkt

image65

sovmorgon

puh, har nyss duschat. Blev att vara hurtig och köra ett träningspass, så nu känner man sig massa nyttig. Babe var här också. Imorgon har jag sovmorgon :D Och efter det har vi bara engelska och idrott, sen helg.  Nu ska jag springa ner och hämta ett äpple, ciao

Mobilbloggar

Hejhej. Sitter just nu på stationen i laxå. Väntar på bussen som kommer om ca 50 minuter. En aning trist att bo i f-rödja när det aldrig går några bussar. Men sånt är livet. Har klagat tillräckigt idag så nu är jag trött på de. Förresten, rasmus har skaffat tjej. Gulligt!

ingen tyska

blev inte nationella idag, så det blir nästa vecka. Fick iaf reda på dom andra nationella vi haft i tyska. VG i tyska för min del då. asså fatta, JAG vg i tyska, herrre min skapare, vart är världen påväg. Jag som inte kan nåt, aja, bra äre iaf.

torsdag

Sorry för sämsta bloggningen, men jag var helt off igår.  Hade friluftsdag igår i skolan, haha. Började med att gå till nån jäkla skog där vi fick gå runt massor, spela brännboll, prata om allemansrätten och slå knopar, för booring. Sen skulle vi orientera, INGEN KOMMENTAR! Ne men det gick väl jätte bra, verkligen. Jag, jessica och hanna sprang. Det var jättejätte varmt,  vi sprang fel, jag hade massa ont i mina fötter, det blev massa klag. Sen fick jag springa utan skorna för jag hade ont, mysit värre, massa lera och gegg och haha. Hanna vurpa ner i en grop typ, det var kul. Aja, vi blev klara näst sist av alla i klassen, men mycke skratt blev det iaf. Och jag har aldrig varit så glad över att komma till skolan som jag var då.
Nu har jag snart tyska, tror vi ska ha nationella då också, men det blir nog bra.

Later!

stress

Nu måste jag strax springa till bussen, ska till j iaf :) Men vi hörs imorn. PUSS

fun

jag: fan va ont det gör med skavsår
mamma: ah det gör verkligen ont, som tandvärk
jag: har du haft tandvärk?
mamma: ne men jag kan tänka mig


min mamma är söt :)

i'm up

Det blev inte att ligga under täcket i nåt dygn, tack vare j :) Har nyss ätit frukost(!) och är allmänt seg. Säkert för att jag sovit mer än jag brukar. Jag vaknade vid 7 och var klarvaken, tur bara att jag somnade om. Nu ska jag nog ta en dusch så jag blir pigg.  


7 sanningar

Berätta 7 sanningar om dig själv

jag..
1.  är ofta rädd att folk ska lämna mig
2.  är även rädd för att bli sårad på andra sätt
3.  är nog väldigt känslig (speciellt vid områden som kärlek)
4.  föredrar vid många tillfällen killkompisar framför tjejkompisar
5.  inbillar mig själv att jag ska bli advokat eller psykolog
6.  vill ofta höra vad jag betyder för andra
7.  gillar att sitta hemma en fredag med filmmys och skulle kunna göra det flera helger i rad


rosa lack

rosa naglar nu då, snyggt. Tänkte faktiskt lägga mig nu trots att jag är ledig imorgon. Om jag inte uppdaterar imorn så är det för att jag ligger i sängen under täcket och tycker synd om mig själv. Ah, det låter som en bra ide tycker jag! Och juste, mamma jobbar natt imorn också. Ne nu ska jag bege mig till sängen och stanna där i nåt dygn. Skicka lite söta sms så jag blir på bra humör.

Godnatt!

Ändrade planer

Är ju som sagt ledig imorgon, för skönt. Hade ju velat åka till j, men han har annat för sig. så vad ska jag hitta på.. Nu ska jag nog måla mina naglar med ett av de nya lacken :)

nya krafter

jag skiter it nu, det får bli som det blir helt enkelt. För det är väl inte meningen att man ska behöva tjata?  Ujuj, jag vet inte vad det är med mig, ,men nu känns det bra :D


katastrofalt

Jag kom precis hem från stan. Har virrat omkring i miljoner timmar utan att hitta EN ända klänning som var snygg. Det är ju helt sjukt! ååååh, haha dagens problem eller vad ;p Det sista jag gjorde var att springa in på kicks för att köpa två nagellack, något måste jag ju ändå få med mig hem. Jaja. nu är det för jäkla varmt iallafall.

Tisdag = ledig

YEY! imorron har jag inga lektioner, vet inte varför. Men hey, vem bryr sig :D För bra.

seg

Klockan är nu runt tjugo i två och jag har nyss haft ett "prov" i samhällskunskap. Det gick nog hyffast. Man fick välja mellan olika diskussionsfrågor som man sedan skulle diskutera och argumentera. Det där är inte min starka sida, men men. Nu har jag bara svenska kvar, vi ska öva på våran teater som ska visas upp för klassen på torsdag. HAHA.. den är verkligen sämst. Solen har förresten försvunnit, tråkigt. Ne nu ska jag göra annat. Ciao

MÅNDAG

ÄNTLIGEN! Min hemtenta är klar, WOOOOOHO. Nu har jag precis skrivit ut den och ska strax lämna in den, får hoppas på ett G iaf ;p Jäklar va trött jag är... ööhm, Ah idag är det ju som sagt skola, segt värre. Efter det ska jag hem till mamma, hon och hennes man är ute med båten så jag är själv, brabrabra. Ne nu ska jag kila iväg. Hörs senare!

Mors dag

Nu är jag hemma efter att varit på stan ett tag. Såg att klockan ticka iväg så det blev att hoppa på cyklen och cykla hem fort. Hann aldrig kolla efter min klänning, men men. Mamma har nu fått sina paket, och hon blir lika barnslig varje gång hon ska öppna presenter ;p  Ah nu jäääklar måste jag verkligen börja med hemtentan. MEN JAG FATTAR JU INGENTING!

image62
Här är mamma med våran hund leo ;p 


ojoj, klockan närmar sig 2 !! Klockan 4 åker vi till bussen för vi ska hem till pappa idag, jag och mina syskon. Jag måste hinna klart med tentan tills dess. Näe, det kommer aldrig gå.

Läggdags

Nu är klockan sovtime för min del. Har inte skrivit ett skit på hemtentan. Åååh, lyckat :( Blir att ställa klockan på 8, aldrig att jag orkar gå upp då, men jag måste verkligen bli klar. Det tog hanna ca 5 timmar. Och jag har ju som sagt inte ens börjat. Fasen då, jag som har massa annat att göra imorgon. well well.. nu ska jag sova! Nattinatti

Hjäääääälp!

Jag känner hur paniken kryper i mig. Usch, jag fattar inget om cp hemtentan. Och hanna som kan allt svarar inte:( Hur fan ska detta gå !?

image61
Jag tappade några fingrar på vägen hit, fint va :)

morötter

Jag har nog aggressionsproblem, haha. Men det är ju inte mitt fel, skyll på min kära familj. Och pga dom så kommer inte min tenta blir klar tills på måndag, suck. Nu ska jag käka morötter.

HANNA!!! Svara på mobilen nu då, så jag vet att du är vid liv.

hemma

Nu är jag hemma från seglingen, haha. Det var ju trevligt ;p Grillning och bra väder. Har lyckats läsa alla sidor i historia boken som vi ska ha till hemtentan. Dock fattar jag ingenting! Den ska lämnas in på måndag och jag har inte börjat. Är ute i god tid som alltid ..

Sebban tycker att jag är massa söt, men att min blogg är tråkig för att det inte står något om honom. Kul tycker jag.

Nu ska jag göra annat, tjingeling!

Förresten, det blir inga bilder idag. För ni kan ju ana vart kameran ligger. EXAKT.. i båten.

LÖRDAG

Det är nu lördag och jag vill sova ut, men nää. Nu ska jag tydligen iväg till båten med familjen. Ut på sjön, hehe ;p Ne men jag kommer väl hem runt 4 eller nått. Jag har ju självklart med mig phonen, så ni som saknar mig know what to do. Smsa lr slå en pling, sånt är gulligt. Nu ska jag kila iväg.  Hörs senare, och då har jag antagligen lite bilder att lägga upp också.

Ciao

FREDAG

Inge bloggande idag inte, dåligt, i know ;)
Blev först skolan idag, jätte slappt. På samhällskunskapen och engelskan kolla vi på någon film, idrott spela vi brännboll och sen på matten fick vi bara veta betyget och sen sluta. Så det blev att åka hem tidigare, åkte till laxå, käkade glass med hanna. Sen bar det iväg till marieberg för shopping. Och nu är jag hos mamma. Hon och jag granskade nyss skolkatalogen, haha. Jäklar var trött jag är. Och jag har en hemtenta att göra som ska lämnas in på måndag :( Ne nu ska jag göra annat. Byyye

image60
Och såhär snygg var jag idag, yey.. *skämt å sido*

dålig uppdatering

sorry för det, men gör som jag och skyll på eddie :)

Borde egentligen plugga, men näää.  Godnatt

torsdag

jag hatar torsdagar, har alltid gjort, och kommer alltid göra. Fan då!


buh mitt öra

jag råkade bränna mitt öra med plattången förut, det gör ont :(


lovely

Det är mysit väder ute nu, massa regn och lite sol.


jag är bra

jupps, gissa vem som skippat sovmorgon 2(!!!!!) onsdagar i rad ?! Yes, of course moi. Pretty good va :) Men just nu är jag nog inte alls trött, bara seg. Har bara 3 lektioner idag, bild, tyska och matte, så jag överlever nog. Och jag var faktiskt snäll imorse, johan kunde sova en timma längre än mig, och jag väckte honom faktiskt inte, inte med flit iaf.  Haha. o nu kommer jag nog inte va med johan på.. ah länge, nästa vecka ? hmms.

Tiiisdag.

Har nyss haft tyska, sög som alltid. Ska snart ha svenska och efter det idrott. Det blir dålig uppdatering idag med, för jag ska hem till johan sen :) Massa bra är han. Ne nu ska jag läsa lite bloggar.
Hörs imorgon!

Ciao

time to get some sleep

Nu ni, nu är det dax för sängen. Men är faktiskt inte så trött, får hoppas jag somnar snabbt iaf :)

Godnatt!


Justin Bieber

Herregud, alltså killen är ju grym och satans söt också. Blir ju lite smått kär ;p







 

red nails it is

for your information så måla jag precis naglarna med rött lack, ujj så snyggt ;p

yummie

Denna goding sitter jag och mumsar i mig just nu. Den är dock extremt mäktig så mådde illa redan efter två skedar. men men :}
image59

Måndag 19 maj

Ah då är det måndag igen. Har precis kommit hem till mamma, skolan var seg så jag åkte hem tidigare. Har varit på stan med sötingarna. Tack viktor för att du lyssnar och bryr dig, det betyder verkligen. Självklart shoppade jag lite, jag tjatar och tjatar på mig själv att jag inte ska köpa massa onödigt, men lyckas jag ? Nää.

Ne nu ska jag göra annat. Bye



Ohmy

GODNATT!

Jag älskar Goo Goo Dolls



För bra, och till just denna låt har jag många minnen.

tjääbba

Har nyss kommit hem från mamma, så nu sitter jag här och degar. Sov ovanligt länge idag, fast det var nog bara för att jag inte kunde sova inatt. Usch, nu vill jag se på stormbreaker, var ett bra tag sen jag såg den. Men jag har för mig att den var bra :)

nytt inlägg

- show me, before it´s too late -

natti natti

Borde nog lägga mig nu, är hypertrött. För övrigt har jag även ont i huvudet, och är på dåligt humör, YEAH. 

Sov gott!

suck ..

Hur är ni killar funtade egentligen, va tänker ni med 

Hipp hipp hurra

Idag fyller min kära vän jessica hela 17 bast. Massa grattis till dig va :)

film

image58
Sitter här i sängen nu och kollar på "things we lost in the fire". Hittills är den bra,

utropstecken

Ååååååååååååååååhhhhhhhhhhhh.....

back on track

Hejhej. Sitter nu här hemma hos mamma. Var ju som sagt hos johan igår till idag, mys som alltid. Ikväll tänkte jag bara vara hemma och slappa, kolla film osådär. Skönt värre faktiskt. Har inget speciellt att berätta så att.

image57
jag och leo

Äntligen fredag

Gud så skönt säger jag bara! Har haft samhällskunskap och engelska nu på morgonen, det var slappt så det gick fort. Tänkte strax gå och äta med hanna, sen ska jag kolla lite när hon har idrott, och efter det åker jag med Johan hem :) Så det är där jag spenderar min fredag och lite lördag. Imorgon åker jag nämligen till mamma. Jag tror vi ska ut med den nya båten då också, om det är väder fört alltså. Detta blir mitt sista inlägg, så kika in imorgon så har jag nog uppdaterat.

ha en underbar fredag allesammans!

godnatt!

Nu ska jag strax lägga mig hade jag tänkt. Är trött som alltid ;p Men jag kommer ändå inte kunna somna för jag är stressad, men jag vet inte varför ?! Imorgon är det iaf fredag och helg, stört skönt. Synd bara att helgerna ska gå så sjukt snabbt. Aja, nog från mig, sovgott!

done.

Jupp, nu är jag gjort klart alla fem papper i engelskan. Eller mmh, nästan iallafall(A) Ska göra det sista sen, eller imorgon på tåget ;p Har nyss duschat så nu ska jag föna håret hade jag tänkt!

lång dag

Kom nyss hem, blev en lång och seg skoldag. Började med film, men den var bättre än jag trodde. Sen hade jag tyska nationella, det var hörförståelsen, och jag fattade noll :) Så det går nog bra. Sen lång geografi och svenska. segt värre :( Och jag måste göra klart engelskan också, jaja.


film time

Ska alldeles strax kolla på film med klassen i cirkus 2,5 timmar. "goodbye lenin" heter den, kul va!?  eller inte, jag ska sova :) Hörs later!  byyee

Björn Axén

image56
Plattade håret osådär förut, agnetha tog med sig björn axéns volume master hem för några dagar sen, så jag passade på att prova den förut. Den var ju typ cool, ehhe ;p

Just nu funderar jag allvarligt på att sova. Har inte sovit ut på år och dagar känns det som. Men jag måste ju göra klart engelska papprena, jaja, får se hur jag gör. Torsdagar är nog den jobbigaste dagen i skolan, fast imorgon blir den nog inte fullt så jobbig. Då vi missar både historian och samhällskunskapen på morgonen för att kolla på film. Sehr gut, för då kan man sleepa. haha, jag och mitt sova hela tiden. Men ingen har väl dött av för mycket sömn !?
Ne hörrni, detta blir mitt sista inlägg för idag. Godnatt

rosa naglar och tyska

Det blev korallrosa naglar, tjusigt värre ;p Imorgon har jag tyska np igen! sucksuck, det är hörförståelse och man fattar ju inget av vad dom säger så det kommer gå bra :) Slipper ju iaf tyska lektionen. Nu tänkte jag skriva dom där jädrans engelska papprena, om jag orkar vill säga ;p

naglar

neeeje, orkade inte fixa med lösnaglarna,tar ju skjukt lång tid. Så nu ska jag bara måla mina vääldigt korta naglar, buhu :( Hms, vilken färg ska jag ha tro :)

hemma

Har varit hemma hos pappa nu ett tag. Matten förut var soft värre, gjorde inget, förutom att typ börja gråta. Haha. Ahmed våran lärare sa att vi bara ska ha 3 mattelektioner till, och då ska vi ju självklart inte räkna, utan få betyg och typ sitta o prata ;p Känslig som jag är fick jag glädjetårar :) Fånigt värre, men men. Skulle åkt hem till johan idag, men nix. kanske lika bra det, så han kan umgås lite med sina kompisar oså, för jag är egentligen inte så rolig. Ehmmm. Nu tänkte jag fixa mina nails :)

tralllalalaa.

Sitter i skolbiblioteket som vanligt, har lunchrast. Blev vatten till lunch idag, muuuummms. Och nu är jag törstig igen. Jag, jessica och hanna gick till ett café på en rast förut, mysit värre. Nu ska jag väl , eeh typ, inte göra någonting. Har 50 minuter matte nu vid 1, sen slutar jag. Så hörs senare.

i miss you, just so you know  


tråkig uppdatering

Ska nog strax gå till bilden och vänta på dom andra. Orkar inte ha bild, det är tråkigt, men jag måste göra klart det vi håller på med. Suck, funderar på att åka hem efter de. Får se hur det blir med det. Och herrejesus vad jag fryser, inte bra alltså.  Jag kom på en till sak, idag är det onsdag = TYSKA!!!!!!!! :( nej. Ni anar inte hur mycket jag hatar det, säkert för att jag inte fattar någe, men mm.. Haha gud vilket tråkigt inlägg. Hörs, ses eller något sånt.

- let me know, end all confusion -

ciao!

Bauta trött

snark. är i skolan nu, börjar inte förrän 09.05. that´s life.  och nu ska jag hämta min mp3, fort.

Trötttttt

Nu har jag slutat :) Hade 2 timmar np i matte imorse, gick väl som det gick .. sen hade jag idrott och sen slutttt. Käka nyss med hanna och jessica, som vanligt var det bläää mat. Sitter här i skolan och väntar på att johan ska sluta. Ska med han hem, kommer stanna där tills imorn, så det blir inge uppdaterande idag inte ;p Tänkte läsa lite bloggar nu, sen dra med mig hanna till bänkarna vid nk.  Jag somnar snart, inte alls bra :(

Ciao


wakie wakie

Phuuuuu, vaknade för en stund sen och jag är verkligen dödstrött :( Och inte ett dugg taggaf för nationella i matte som är om 2h 15 min ;O Men det får gå som det går helt enkelt , nu ska jag göra annat :)

rosa naglar

Jag har precis målat naglarna och jag är sjukt trött :( Borde plugga matte, men orkar inte :) Plugga kan jag göra någon anna dag , säkert :}  Nu orkar jag inte skriva mer, godnatt!


Pythagoras sats och jordgubbar

Sitter här och försöker fatta ett piss om pythagoras sats. Bläää, hatart! Söt som min mamma är, kom hon in med gubbar till mig :)
 

Match avklarad!

Blev 3-1 till kumlaoldboyz, brrraaaaa!


i loooove shoes

  
(inte bästa bilderna precis)

Var ju som sagt på mberg förut, och dessa par skor lyckades följa med mig hem :) Egentligen var det onödigt att jag köpte dom, har redan massor av skor, men samtidigt känner jag att jag måste ha nya hela tiden. Sedan nångång i januari till nu har jag köpt 12(!) par skor. Och mer kommer det bli.

Kumlaoldboyz

yepp, match idag, håller på nu i guess ?! kumlaoldboyz möter fc fuckers (?)! i vilketfall,eddie är med, HEJJAHEJJA

SHIT, np i matte

ajjemän, har nationella i matte del 2 imorgon bitti, i 2 timmar!!  Herrejesus, hur ska detta gå. Får ju skylla mig själv om jag inte klarar det , för jag har inte pluggat något, och böckerna ligger fint i väskan :) Good bella! haha, eller inte.

The last goodnight- Pictures of you



Hur i sjutton har jag kunnat missa denna underbara låt? Den är ju sjukt bra!

back home

Yes, nu är jag hemma igen. Blev onödig shopping som vanligt ;p

Tänkte berätta en rolig grej som hände i skolan. Jag, jessica och hanna var påväg till matsalen, i think. I vilket fall, vi pratade om bloggar och om vi tycker det är jobbigt att läsa långa inlägg med enbart text. Så säger jessica sin åsikt om att Blondinbella har långa inlägg och att hon inte brukar läsa dom.
Jessica: "Hon pratar ju bara om sin muff".
Både jag och hanna asgarvade, det gjorde även jessica när hon insåg vad hon hade sagt. Med muff menade jessica självklart MUF- moderata ungdomsförbundet, som Blondinbella är väl insatt i. Ni kanske inte alls tycker det verkar roligt. Kanske beror på att ni har tråkig humor eller så är jag sämst på att återberätta :)

marieberg

Tjena. Kom nyss hem, och nu ska jag hänga med mammsen till mberg. Hörs senare

Måndag och trött

Återigen måndag, och jag sitter här i skolan. Har nyss haft np i tyska i ungefär 2 timmar. Det gick verkligen sämst, men det visste jag redan från början så jag hann aldrig att bli nervös innan :) Får hoppas på att jag får g i betyget iaf ;p Jag är så jäkla trött så det finns inte, somna säkert vid 4 eller nåt inatt, sen blev det att gå upp vid 05.40. Puuuh. Men vet ni vad, jag åt faktiskt frukost idag, jag har inte en aning om hur jag hann men det gjorde jag. Frukost har tyvärr aldrig varit något för mig, men ibland så. Ne nu ska jag dra mig till aulan, någon ska prata om nån renovering eller nåt sånt tjaffs ;p Efter det är det lunch, sen geografi och svenska. Efter det bär det hem till mamma. Blir nog en sväng upp till stan också, need more shoes! :)


godnatt världen

jag är på sämsta humöret.

np i tyska

ohno. Jag kom precis på att jag har nationella i tyska imorn bitti. HAHA, det kommer gå sämst. Borde egentligen gå och läsa grammatik, men vem orkar det ? Förresten så har jag nog inte ens med mig böckerna hem :)

image51
bjussar på bilden :} Har inge smink på mig, borde aldrig ha det egentligen, för huden mår tusen gånger bättre utan.

grillning och snygg frilla

Tänkte ju lägga mig i solen förut för att läsa engelska boken. Men icke sa nicke. Det var tråkigt så jag hjälpte pappa med maten istället. Nu tänkte jag dra med syrran till studsmattan och bråka :) 


  

paus från solen

Stack in en snabbis, tänkte skriva ett inlägg. Det är sjukt varmt ute att man knappt kan andas, ok, lite överdrivet. Men ni fattar vad jag menar ;) Har varit ute ett bra tag nu utan några som helst resultat på färg, suck.  Ska strax gå ut igen, tänkte läsa lite ur engelskaboken. Är på sidan 14 typ, och nästa vecka ska den vara utläst, oså ska jag ha lämnat in 5 papper där man ska svara på frågor och berätta om de sidor man läst. så jag har väldigt många sidor kvar att läsa. Men det fixar sig nog (A)

Bye, tills vidare

it`s a sunny day

Yey, även idag lyser solen, gött! Ska alldeles strax ut och försöka bli brun. Och jag ska bli brunare än johan, fast det blir svårt, för han är bauta brun :( 

Men men, jag blir aptrött på blogg.se när det krånglar hela tiden. Jag försökte att logga in flera gånger i går kväll/ i natt.

Men nu ska jag ut i solen.  Have a nice day!

Brittany Murphy

Yes, nu har jag sett klart "love and other disasters". En ganska bra film. Brittany Murphy har en av huvudrollerna, och hon är ju sjukt rolig ;p

image44Hon är good looking, ge mig hennes hår :)

Och den vinnande kören blev...

team cans!  så bra för dom då. Nu ska jag kolla film, "love and other disasters" får se om den är nåt att ha.


Vilken kör vinner ?

Körslaget började nyss, det är final idag. Jag hoppas på team brolle! Är han inte sjukt snygg ?!

Lördag 10 maj

Jäklar vad tiden går fort! Det är redan lördag och klockan är 18.38. Synd att helgerna går så snabbt. Men men. Kom hem från kumla för ett tag sen. Var ju som sagt hos Johan igår till idag, mys! Mer om det orkar jag inte berätta. Hm, jag är så himla seg ska ni veta, fast det var jag igår också, måste bero på värmen. Märke när jag skulle springa ner för trappan förut och sen upp igen, det var som om allt gick i slow motion. Allt snurrade och sådär. Men men, jag ska inte klaga på det varma vädret som vi faktiskt har nu. Men det ska ju bli sämre nästa vecka, vem är förvånad? Inte jag iaf. Ne hörrni, nu ska jag ut till kära studsmattan. Något annat orkar jag inte med idag.

Ciao


mer rast

Nu har jag rast till 11.10, wooho. Har redan haft rast i 50 minuter. Japp, så sen har jag idrott, tråkigt, jag vet. Blir väl att spela fotboll eller nåt, fast det är ju kul. Just ja, vi på allé slutar vid 12, jippi!  Blir nog inge mer uppdaterande idag, för efter skolan åker jag hem till johan :) Jag ska vara där tills imorgon så då blir det nog smaskiga details! skämt o sido. Det ska iaf bli asbra väder idag, så nu ska jag ut!   Have a nice day guys


älskade mobil

Har precis kommit hem :) Och på sängen ligger min mobil, som jag glömde imorse :( Jag höll allvarligt talat på att bryta ihop imorse när jag väntade på bussen och kom på, jäklar mobilen! Jaja, nu är jag hemma igen och nås på mobilen ;)  Nu ska jag ut i solen


:)

jag är glad, bra va. eller jag är iaf det för tillfället! Massa sol är det ute också, och imorgon är det fredag :D och ingen tyska och mmmmmm, livet leker helt enkelt!


;o

förresten så kom jag kom på att vi går till 15.20 idag !!! :O Så det blir nog att ta tåget hem tidigare, oooppps.

rast i stora lass

yes hörrni, nu har jag rast till ett nångång ;p Blir väl att sitta ute antar jag, om det är tillräckligt varmt vill säga. Har nyss haft tråkig samhällskunskap och historia. Usch och fy för det. Man sitter bara där och gäspar, gäspar och gäspar. Men men, jag har ingen tyska sen, WOOOOOHO ! :D för bra. Men nu ska jag, jessica och hanna käka, hoppas det är god mat, annars blir det väl fil och flingor som alla andra dagar. Krams

duktiga jag

Idag har jag varit ute massor, och typ bara hoppat studsmatta! haha.. det är nästan så jag får träningsvärk, så mycket har jag hoppat ;p Men det är galet kul. Massor jag borde skriva men har ingen ork.

Onsdag

tjabba. sitter i skolan, ska strax ha matte, sen slutar jag, sköööönt. har inte så mycket intressant att säga så.


god morgon

happ, ännu en skoldag. Ska strax åka till stationen. Börjar med np i matte, är inte ett dugg taggad :) Slutar vid 2 så då bär det hem till pappa. Jag vill sova.


bra bella!

Yes, nu har jag tagit bort jätte många låtar från min mp3 :) Ta bort låtar från mp3n och rensa garderoben är något som jag har svårt för. Jag tänker "men den är ju söt, den kan jag ha på mig någon annan dag" fast jag inte har använt plagget på år och dar. Och självklart blir plagget liggandes nånstan i ett hörn. Samma sak med låtar, "men jag kommer säkert lyssna på den någon annan gång". Aja, inte så intressant att veta ;p men men

!

jag pallar verkligen inte np imorn :( uuuuuuuhääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och desp är nu. Men ja måste göra annat, så missar de. Buhä. Och ingen sovmorgon imorgon, suck.

hemma

Jupp, nu är jag hemma. Skolan idag var ju ehmm.. ah ni vet. Sen åkte jag hem, slutar ju tidigt på tisdagar :) Efter det skulle jag plugga, vilket jag inte gjorde. Så istället för det käka jag och sen drog mamma och hennes man för att fixa med båten som vi köpte i förrgår ?! Så då passa jag på att cykla in till stan för att shoppa(!) Jag kollade nämligen kortet och såg att jag hade ju massa pengar, så det blev impulsköp :( NOT GOOD. Men nu har jag massa nytt  och är ensam hemma ett bra tag. underbart!

nu borde jag verkligen verkligen plugga.. men jag orkar inte. Har nationella i matte imorgon, ig. ajjemän. men dte fixar sig nog ;)

hm, blev ett llängre inlägg än vad jag tänkt mig ;p

;O

SHIT! allvarligt, klockan är nu 20.25 !! Hur kan tiden gå så snabbt ? jag som skulle hinna plugga massa matte idag, men nejdå. Suckk ..

yeye

image43
Före                                                                        Efter

Här har ni då före och efter bild. Tyvärr blev dom inte så bra då blixten var lite konstig. Men men, bättre än inget säg ;) Jahapp. Hade tänkt att det skulle bli blont men blev mest bara slingor. Är faktiskt nöjd, det känns fräscht. Och nu när man har basen så blir det ju lätt att slänga i blonda eller bruna slingor beroende på vad jag vill ha. Ujuj, jag och mitt hår alltså! Borde egentligen kapa av det, hehe. anyway, tack mamma.

spännande

Nu är håret slingat ;) bild kommer alldeles strax

ujuj

Nu sitter jag här och väntar på att få tvätta ur slingorna. Jag är fan as nervös, haha. men men, håll alla tummar för att det ska bli good, ok ?!

Måndag

Ännu en måndag, ujuj. Hade bara matte och en redovisning idag, så det känns ganska onödigt. Och nu sitter jag här med min yoghurt och lyssnar på musik ;p Vart på stan nyss och köpte slingfärg till håret ;O Japp, ikväll blir det av. Spännande , eller inte. HAHA. Ni får kanske se resultatet. Nu ska jag fortsätta äta min yoghurt.

.

Guess what, imorgon blir jag nog blond :) Får se hur det blir. Aja

jag känner mig stressad, inte bra. Men det fixar sig nog förhoppningsvis :) Hms, nu ska jag strax hoppa in i dusch sen packa, ska till mamma imorgon som jag brukar.  Måste göra klart uppsatsen och powerpoint också. Men har jag tur så fixar det sig av sig självt medans jag sover inatt ;)

:}

image42

Nu är studsmattan uppe och jag har nästan fått lite färg idag

Panik

Okej, nu är det såhär att jag ska lämna in en uppsats imorgon om Xinjiang(!!!!!) och jag har typ skrivit 3 meningar. Det finns ju ingen fakta någonstans. HJÄLP!

ÄNTLIGEN

gaah, äntligen sol :) och jag sitter här framför datorn, haha :( Men jag måste göra klart powerpoint sen ska jag ut, promise. Hm. Idag händer inte alls mkt, blir bara slappa

bye

Jaha ni. Jag har nyss kommit hem. Kvällen spenderades hos Johan med hanna, jesper och martin :)) och nu är jag typ hur trött som helst. Så godnatt

lördag

Massa skönt med helg. Bara det att jag borde egentligen plugga massor nu, men det får jag göra imorgon ;) Jahapp. Vad händer idag då.. Blir en dusch strax, sen senare blir det nog att åka till kumla. aja,

det regnar.

Sorry för dålig uppdatering men jag har annat för mig. Ps , det regnar.


morning

Jag är vaken, jajjemän.  Dock har jag varit vaken ganska länge, men ändå. Det är tråkigt väder, typiskt! När man är ledig så är det mulet eller regn, och när det är skola så är det strålande sol. Suck,


sängen strax?

jag har varit så jäkla seg idag så det finns inte. sova strax, jotack gärna. Godnatt people.


ont i magen

usch ja. jag måste plugga massa. aaarghh. Läsa ut engelska boken, göra geografi, fixa powerpointen och plugga massa massa matte inför np nästa vecka. ohmy, vill dom ta dö på oss ungdomar eller?

sömn

Herregud va seg jag är. Har bara lust att lägga mig under täcket och sova. Men nääe. Och guess what.. Mina lösnaglar är borta. Japp, sant. Jag bet av dom förrrut. Så himla typiskt mig. Men jag har en omgång till så jag ska nog fixa dom på typ söndag.  usch vilket tråkigt inlägg.

overhappy

Snyggt. Nu är jag hemma igen, så det lär bli mer uppdatering än det varit det senaste dygnet.

RSS 2.0