There's no you&me

Igår:
* Skolan
* Hanna hem till mig
* Myskväll hos Alex m.fl

Idag
* Sängen
* Slinga håret
* Sängen    

Idag mår jag riktigt jävla kasst. Började redan sent i natt och jag kunde inte sova. Min mage buggar sönder.. Så det blir att försöka slappa så mycket så möjligt, kolla film och så. Men bara det är svårt när det gör så jäkla ont. Ska iaf slinga håret sen, min utväxt är inte alls snygg.

over and out





    


27 november 2008

  • sovmorgon
  • info&layout
  • stan med jessica
  • nationellt prov i engelska
  • hem


Grattis pappa på 39 års dagen


Vilken jävla dag

Inte bra någonstans! Och dessutom så halkade jag idag också. Har i flera dagar sagt att jag borde halka ordentligt ute, för jag har varit påväg ner i marken 525 gånger. Så idag var det som sagt min tur..  Kom från ica och frös som en galning, sa till jessica att vi skulle springa. Hinner inte ens börja springa lite smått förrän jag ligger där på marken. Jäklar va ont det gjorde!!!! Har inte vågat kolla hur stort blåmärket på låret är, men eftersom jag trilla på is så slog jag i både svanskotan,armen och låret. AJAJAJ.  Nattis, jeffa, jessica och killarna bakom dom fick sig iaf ett ordentligt skratt.. Jag också iofs :) oså killarna längre bort som visslade :( haha .....

nåja, det ända positiva var väl att jag hade sovmorgon till 10.45.

Monday

  • Dålig nattssömn, vaknade varje timma.
  • Innan jag gick till bussen började jag må jätte illa. Svartnade för ögonen och kändes som att jag skulle svimma när som helst. Men efter en banan och en mandarin var jag i toppform igen.
  • Filmkunskap,engelska,svenska,idrott,tyska
  • Teori på körskolan
  • Nu är jag hos f&f. Glad över att snön har kommit, mysfaktor på hög nivå!

Imorgon har jag bara engelska nationella och tyska redovisning. Efter det simma som vanligt, sen hem!


ciaoooooooo


Linkin Park - Leave out all the rest




Just for you

Waiting here
For you to call me
For you to tell me
That everything's a big mistake

In my heart
I miss you so much
Missing your touch



Karamellprinsen

Var på ICA MAXI nyss och tydligen så fyller karamellprinsen 1 år eller något sånt idag. Så lösgodiset kostar bara 2,90 kr/hg. Fick en rejäl chock när jag kom dit och såg alla människor, stora som små, som knuffades och trängdes för att få det godis de ville ha.. Det var galet rent ut sagt, värre än ullared!


Dagens horoskop

Vattumanen;   "Din popularitet ökar nu. Alla vill träffa dig.
                           Umgänge med vänner och bekanta står i blickpunkten
."


Snö!

Eddie sa att det är mycket snö i kumla :( Lyx! Nästan så jag och Julia tar tåget dit nu på direkten, får väl se om det blir en tripp dit lite senare. Här i örebro är det jätte jätte lite, om man ens kan kalla det snö !?

Standing soldier

Today it's lördag, och jag gick upp innan halv 9. De andra i familjen har åkt till Karlstad så nu är det bara jag och Julia hemma, skönt. Dagen kommer bestå av plugg (!!!!!) och guitar hero. + långpromenix i snön, sen blir det även cykla till stan för att käka oså.


Ingen lugn och ro

Mammas man var nyss iväg och köpte xbox 360 och guitar hero. Jag har länge sagt att jag är grym på GH. Men nu när jag måste bevisa det så är jag inte lika tuff längre..
Medans ena halvan av familjen lirar GH så spelar andra halvan WoW.
Detta kan verkligen inte sluta bra.


Friday

Dagen började med sovmorgon, sen till skolan. Hade bara två lektioner så efter de drog jag iväg och simmade. Och nu sitter jag här hos mammsen. Skolkatalogen har kommit också, kul att jag blir så ful på kort år efter år.

Yeye. Kvällen kommer bara bestå av massa mys, idol och god mat.


Walk the distance

Go o glá kexchoklad. Näe, inte direkt.  Men som tur är så är jag inte lika jävlig som jag var när jag kom hem, vrålhungrig och trött.
Idag har det väl inte hänt något speciellt.. Lektionerna flöt på, hade redovisning de två första lektionerna. Vi fick iallafall skippa engelskan så jag och hanna drog och simmade, sen bar det hem. Nu sitter jag här och dricker juice och kollar på en av mina One Tree Hill boxar. 

Imorgon har jag ingen latin, vilket betyder sovmorgon! :D Lovely 

men nu ska jag fortsätta kolla på OTH ♥

Snö!

Dagen har varit helt ok bra, förutom alla dessa tråkiga lektioner i skolan förstås.. Blev på jätte bra humör innan sista lektionen som var latin. Det började nämligen snöa, massor. Sånna här stora, fluffiga flingor :) Men tyvärr så sjönk mitt braiga humör direkt när jag såg våran älskade latin lärare komma gåendes i korridoren mot oss. Pyttsan.

Anyway. Nu sitter jag här i sängen och dricker mitt kalla glas oboy samtidigt som jag msnar,lyssnar på musik och förbereder mig inför muntliga redovisningen på företagsekonomin imorgon.

Jag har förresten kommit på en sak, när jag har tråkigt måste jag äta något, HELA TIDEN! Jag fattar inte!? Spelar ingen roll om jag inte är hungrig, jag måste tugga på något.. Detta kan ju verkligen inte vara normalt...

Ciao

Hjälp!

Okej, nu börjar jag bli lite smått stressad.

Imorgon: Fetaste latin förhöret på latinen, och jag har inte börjat plugga..
Torsdag: Muntlig redovisning på företagsekonomin / info&layout.
Fredag: Muntlig redovisning på tyskan, självklart på tyska.

Och så måste jag börja börja skriva en argumenterade text om dödsstraff, vet inte om jag ska vara för eller emot. Jag har även en skrivuppgift på filmkunskapen jag måste börja med..


Det bästa vore att lägga mig i sängen under täcket och sova bort hela veckan. - inga fel alls.



over and out

Darin-homeless

Youtubade lite och fann denna. Har inte hört den tidigare men jag blev kär i låten, och just nu har jag lite kärlek till Darin också. Har inte en susning om hur det kunde hända men han har verkligen mognat.



But you don't love me anymore
You don't want me anymore
There's a sign on your door
No vacancy just emptiness without your love
I'm homeless

Amigo

En väldigt slapp dag idag. Hade bara två lektioner så slutade innan 10. Jag och hanna gick till simhallen för vi skulle ju simma som alltid på tisdagar, men tror ni dom hade öppet då.. icke sa nicke. Kanske lika bra det, för jag åkte hem till farmor och farfar där jag åt lite sen sov i några timmar. Väl behövligt. Och igår gick jag och la mig vid kvart i 9(!!!!) så jag klarade allt mitt mål som var att lägga mig innan 10. 

Morgondagen blir inte alls lika slapp som idag, slutar nämligen 15.20. Och har 90 minuters latin som sista lektion, det går verkligen inte. + att vi har fetaste läxföhörenn varje vecka i latin, ärligt talat är de som prov.
Men men, har iaf sovmorgon till 09.35.

Just ja, jag köpte en Marabou Amigo idag eftersom både jessica och hanna sa att den var god. Och visst var den god, men ingen slår den vanliga... Nu tänkte jag gå igenom de redovisningar vi har i veckan (läs:lyssna på musik och ta det lugnt)


CIAOOOO

I say a little prayer for you

En liten sammanfattning av helgen..

Fredag: Skolan, simmade med hanna, hem, myskväll hemma.
Lördag: Lugn förmiddag som övergick till partykväll&natt. Lyckat as usual!
Söndag: Gick upp tidigt, somnade sent. Ärligt talat vet jag inte vad jag fördrev söndagen med..

Lite kort sådär.

Just nu sitter jag hemma hos f&f. Är helt jäkla slut.. Blev en lång dag i skolan och efter det körkortsteori på körskolan. Till råga på detta har jag väldigt ont i ryggen...
Håller på och trixar lite med tyskaredovisningen jag och damir ska ha på fredag, kan bli spännande, haha. Julmust dricker jag också förresten.

Mitt mål idag är att lägga mig vid 10. Kommer aldrig lyckas, men jag måste verkligen sova känner jag.

tingelipling

Systrar i jeans..

..Ja så heter filmen jag kollar på just nu på kanal 3. Såg den för jätte längesen på bio, men den är lätt sevärd. Dagen har varit helt okej. Hade en ganska kort skoldag, sen bar det in till örebro med Nathalie där vi lunchade på kinamuren. Haha, äntligen fick jag min kinesmat ;). Efter det åkte jag hem för att sedan gå till ica med Jessica och intervjua ägaren, detta är alltså till ett arbete i företagsekonomin som vi håller på med.. Inte alls roligt.

back to the movie


Lyckat!

Nu efter två stoora, mycket goda glas oboy mår jag inte alls bra. Min mage har svällt upp till värsta mega bollen, ajaj så ont det gör.


Fars dag

Idag har jag varit så duktig så, skrev klart engelskan som jag började med igår.
Käkade nyss mat och nu väntar jag på efterrätten, YUMMIE. Idag blir en riktig slappar dag, tänkte kolla lite film och bara dega. Förövrigt har jag en jäkla bra hårdag idag, så ska försöka få till ett kort. Jag menar, inte alltid man är såhär snygg i håret dagen efter så att säga.

Förresten är det fars dag idag. Pappsen fick 4 triss och en tröja, wooho. ♥ love you

over and out

Camp rock

Kollade precis klart på Camp rock som va på kanal 5, har velat se den jätte länge. Den är jättbra, en sån där typisk "bella-film".
Och hur jäkla snygg är inte Joe Jonas !!! ♥

Nu ska jag iväg till davids place.

over and out



Idol

Ohno!  Hur kunde min älskling Lars åka ut ur idol ikväll !? :(  Den där johan palm eller vad han heter borde ha åkt ut. Vore det inte för alla småbrudar därute så skulle han åkt ut :D Men men, lars babe kommer fixa en platta nu efter idol vilket fall.

Shit, blev nästan lite depressed. Och lars & robin E var så söta där i slutet. Ujuj, idolidolidol. Vem hade kunnat ana att jag skulle fastna för idol..

Egentligen tycker jag att allihopa i dagens program ska vinna, det vore great. Men jag är nog fortfarande mest fäst vid Alice, hon är grym!



Over and over

3 timmars sömn inatt, lyckat värre.. Idag hade jag som sagt prov i företagsekonomi, failfailfail. Slutade hyffsat tidigt också så jag och hanna drog till simhallen och simmade 40 längder idag igen. Vi är bra. Men jag tror en mysig träningsvärk håller på att bryta ut i min kropp!

Jag är faktiskt helt sjukt trött just nu, inte så konstigt kanske med tanke på den lilla sömnen inatt, plugget och simma. Som tur är så blir det bara mys här hemma ikväll, se idol och äta gott.

Imorgon är det fredag

Jahaja, gårdagen var brabrabra..slutade mycket tidigare. När jag kom hem råkade jag somna när jag skulle plugga. det va skönt må ni tro.

Idag är det torsdag och vi slutade några timmar tidigare idag med! Jag och hanna drog direkt till simhallen och införskaffade oss simkort för ett år. Och hurtiga som vi är simmade vi själkvart direkt också, 40 längder minsann.Vi har bestämt oss för att  simma de dagar vi slutar tidigare, mummmmsssss.
 
Nu är jag seg efter allt klorvatten, men jag måste plugga företagsekonomi eftersom vi har  prov imorgon :(

vet inte ens om texten är sammanhängande. Men huvudsaken är att jag fattar


ciao

Tisdag this week

Nu är det såhär va.. jag failade stenhårt på matteprovet tidigare idag, som förväntat alltså! Men det är inget att hänga upp sig på för våran matte lärare går ändå bara efter nationella provet, så jag hinner plugga ikapp det jag inte fattar. För övrigt har dagen inte varit speciellt händelserik..

Imorgon däremot blir en hyper-duper-slapp-dag.
Har sovmorgon till 09.35, då är det bad som gäller på idrotten
Sen efter det har jag företagsekonomi till cirka 11.15.
Sen hemhemhem!


over and out

Konversation systrar emellean

jag: Du jag chips och dippppp?
syrran: Ne
jag: Ska vi dippa chips?
syrran: Ne, fråga brorsan
jag: Men han vill inte..
syrran: Hepp, dippa själv då
jag: Men jag vill dippa med dig! ska vi dippa?
syrran: Ne
jag: Ska vi poppa popcorn?
syrran: Ska vi ut och springa?

Haha, baaaaaah! Syrran fick springa själv och jag har dippat chips  *blink*

Back to school

Dagen började bra med att jag fick springa till bussen, (inte mitt fel att min varma säng var mer lockande än att åka till skolan). Dock slutar dagen ännu bättre, med chokladpudding.

Imorgon slutar jag egentligen 12.20, men eftersom jag har matteprov slutar jag vid 15. Stackars, stackars mig. Fast blir på liiite bättre humör då jag har sovmorgon imorgon.


Nu ska jag peppa till matteprovet imorn, wish me luck. JAG KOMMER FAILA!


Ångest ångest ångest

Det är vad jag har, ångest! För idag är det söndag, sista dagen på helgen/lovet. Och detta innebär att det är måndag imorgon, skoooooola. Jag vill verkligen inte, eller orkar inte rättare sagt. Lovet har gått för fort. Dock har det varit ett grrrreat lov, men för kort bara. Och hur kul är det att ha två prov direkt efter lovet ?! Matte och företagsekonomi, kan det bli värre? Tror inte det va. Så idag hade jag tänkt att råplugga, fast dom som känner mig vet att det inte riktigt är min "grej" hehe. Dessutom är jag riktigt trött, blev inte många timmars sömn nu på morgonkvisten. Behöver ju inte säga så mycket mer än att kvällen/natten va fun. Som förväntat, med bra sällskap alltså.

Synd att min kamera är pajjj.. Det är ju så mycket roligare när man kan lägga ut massa bilder :) Men det blir att införskaffa sig en ny snart. En systemkamera skulle ju inte sitta helt fel!

over and out


Happy

Nu blir det partyyy, hörs imorgon!  ♦

1 november.

Sov till 10 idag, så va faktiskt utvilad. Har lite släkt här just nu.. Vi har både hunnit äta mat och fikat, så en hel del julmust har druckits. Så nu är magen lagom uppsvälld och gó. Men jag mår jätte bra och har kollat på MTV ett par timmar också.


RSS 2.0