Tack farfar och farmor

Vill bara säga till världen där ute att jag faktiskt hade namnsdag igår,  igåååååååår(!)


Snö, i oktober

Ja ni, vad ska man säga.. började snöa igår, och det snöar fortfarande. Inte ett dugg kul om man frågar mig, blir ju bara slask vilket fall.

Anyway, blir som sagt filmmys ikväll. Och idol ska vi nog se också ja..

Kul när jullan hittar min webcam. Vad ska man säga, hon brås på sin kusin!

Sötunge

Colorful

Kvällen/natten blev ju helt klart lyckad! Och jag har fått höra att jag visst inte var så diskret när jag kom hem.. Skulle kunna visa lite bilder, men jag tror bestämt jag skippar det haha.
Såå, vad händer idag då? Jag har redan hunnit städa, bra bella. Vet ärligt talat inte vad som flög i mig, för nu är jag sådär seg och trött igen. Dagen efter så att säga.

Nyss kom iallafall mina småkusiner jacob och julia. Dom ska tydligen sova här inatt, hur ska jag orka ?! Nejdå, dom är så söta och såååååå lugna ;) Kvällen kommer nog bestå av filmmys i min säng med småttingarna, inga fel alls!


Partyyy

Nu blir det party för hela slanten

ses i dimman party people

Yummie

Nu är jag hemma från hallsberg, ohmygod vilken dag säger jag. HAHA! Nu ligger en pizza i ugnen och väntar på mig, håller på att smått hungra ihjäl. Hanna är även här just nu, vi kollar lite one tree hill..

Far away

Nu har jag varit upp sen kl 8 (!!!!!) Sick, i know.. Haha. Men nu ska jag iallafall till hallsberg. See you later!

Och jag har aldrig mått så bra

Jag är mycket duktig, faktiskt! Hade ett riktigt godissug förut, men istället för att slänga mig i sängen framför tvn med godisskålen, drack jag ett glas oboy. Jag gör framsteg minsann. Och jag har fortfarande inte gjort något åt mitt kinamat sug.. haha ack ack. Mycket mat snack här ....

Förresten är det kul att se hur en person man trodde sig känna förvandlas helt, och beter sig extremt omoget. Men hey, i don't give a shit anymore :D
Nu taggar vi till max, för imorgon smäller det!

Whatever it takes

Just nu befinner jag mig i laxå hos f&f.. Vart tog all ledig tid vägen ?! Nu måste jag iväg.

over and out

"Ödet", som jag skulle sagt..

Igår eftermiddag hände en läskig sak.. Jag och min bror gick upp för en trappa vid resecentrum för vi skulle till bussen. Sen plötsligt kollar jag upp och vi möter en kille som jag tycktes mig känna igen, för han var riktigt lik en kille jag snackar med på msn. Denna killen, vid namn eric, har jag pratat med i evigheter på msn.. fast vi har aldrig träffats irl..  Han bor och jobbar just nu i danmark, men var i örebro bara över helgen.. Men aja, till saken .. Självklart var det eric jag mötte, lite små läskigt sådär. För hur stor är chansen att man möter någon man aldrig träffat, i en trappa, bara sådär..

Ja ni, jag säger då det. Nu börjar jag nog bli lite trött! 

Rockstar

Bra början på lovet minsann.. Va hos hanna idag, käkade och snackade, bra som alltid! Sen har jag även hjälpt pappsen, duktig som jag är. Och såhär på kvällskvisten har jag en jäkla bra hårkväll. haha, kanske kan fixa en bild, inte för att jag orkar, men ändå. Jaja, ännu ett flummigt inlägg....


Come to me

Jäklar va trött jag är! Känner riktigt hur ögonen blir tyngre och tyngre..

Imorgon,vad händer då? - Jo då ska jag hem till hanna, vi ska väl typ snacka och ÄTA :D haha! Vi har taggat kina mat hela helgen, men sen kom hannas mamma på att kinan har stäng på måndagar. Gissa om mitt humör sjönk, gud så depp jag blev. Men nu kan jag tagga fredag istället, eller vad säger du eddie !? ;)

over and out

I just wanna be with you

Söndag idag, har precis käkat kebabtallrik, YUMMIE. Idag händer inget speciellt, blir en slapp söndag.. Ska hem till pappa sen vid 5.

Förresten såg jag en otroligt bra film förut, Taken heter den. Har du inte sett den? - SE DEN!


High school musical 3

Huuhu, både igår och idag har varit mys, behövdes verkligen! 
Jag och babe va på stan tidigare idag, shoppade osådär. Och nyss var vi på bio, HSM 3.. underbar film! ♥


Zac Efron (troy i HSM), hur snygg får man bli egentligen? Kolla bara ögonen.. ahhhhwww!

Idol

Hur fasiken kunde Loulou åka ut ur idol ikväll ? jag fattar inget...

LYSSNA


Fredag = lov

Som sagt, har lov i en vecka nu.. behövs verkligen!  Dock måste jag plugga till både företagsekonomi prov och matte prov :(  Men det fixar sig.

Har iallafall en del inplanerat för kommande veckan, kommer bli helbra..

Anywayyyyssss, är hos mamma just nu, ska vara här i helgen. Och snart kommer älskling hit, blir väl att kolla idol och sånt mys. Imorgon blir det bio för hela slanten.. High school musical 3 ska vi se minsann :D ♥

Nu är jag vrålhungrig så hoppas det blir mat nu snart.

over and out


Boy you know that you need to stop

Hur är det möjligt att en människa kan få en må så bra, men även så jävla dåligt ?

Nytt inlägg

Usch va trögt det är att komma på rubriker, don't you think?
Just nu håller jag på att plugga latin och tyska.. eller ah, jag läser några glosor här och där samtidigt som jag läser bloggar och pratar med folk på msn. Självklart lyssnar jag på musik också. Just nu lyssnar jag på Nickelback- gotta be somebody. Loooovely! Och nu ikväll har jag hittat 3 låtar jag inte hört förut men som är riktigt bra. Tur för mig, för jag behöver verkligen nya låtar på mp3n. Nu snart ska jag plugga vidare (läs: sova).. Imorgon har jag latin, matte, tyska och företagsekonomi. Inget jag ser fram emot direkt, men får tänka på att det är fredag, slutar nångång efter 2.. Och självklart sista dagen innan lovet.

Godnatt!

Kan man annat än älska låten? Svar nej

Torsdayyy

Har just nu info & layout, det suger! Innan hade jag företagsekonomi, även det suger :D Efter detta har jag matte och sen engelska och efter det slutar jag.. runt kl 2 eller något sånt.  Förresten har jag uppsats på en engelskabok på engelskan sen, justja.. hmmmmmmmm... well well.

Sjukt hungrig är jag, drömde om frukost inatt, hehe. Borde kanske äta något?

Flummigt inlägg, men jag är sjukt trött! ..

Singel och sökande


When you look me in the eyes

Regnet det bara öser ner,så sant som det är sagt.. Riktigt höstrusk ute nu alltså. Dagen har varit helt okej. Första lektionen hade vi spinning på idrotten, tur för mig att jag och spinning är PERFECT MATCH ♥ Sen hade jag både företagsekonomi, psykologi och till sist 90 minuter latin, puuuuuuh! Efter det utvecklingssamtal som gick super, jag är så duktig så ;) Nu sitter jag här hemma hos pappa helt alone. Riktigt hungrig är jag också, men mina matlagningskunskaper är inte de bästa enligt mig. Eller rättare sagt, jag orkar inte! För egentligen är jag bra på att laga mat, det vet dom som smakat.

Så kanske ska ta och fixa en riktig gourmetmiddag till mig själv nu då....


Mmmmh..

Sleep tight!





Take a look around

Lite trött jag är! Kvällen har varit slapp, solade förut och har nyss kollat klart på DH. Borde egentligen plugga latin, men det orkar jag inte. Skönt med sovmorgon imorn iaf, 09.35 börjar jag :)

Nu ska jag göra annat, tex läsa cosmopolitan ;)

HIGH SCHOOL MUSICAL 3

Imorgon hörreni, så har high school musical 3 premiär, för de som inte vet :D FÖR BRA, jappjapp! Är allt lite HSM fan.. Får väl ta och gå på den i helgen eller något sånt. Se den ska jag iaf.


Only one

La mig lite i sängen förrut och tvärslocknade, helt sjukt trött. Nu har jag iallafall ätit min favoritmat, tacooooos! Mums.. Ska väl pallra mig till solariet snart med mamma, goodgood.

♣ over and out

Like i don't know what to do

Vilken dag! Började med att det spöregnade, tåget var 25 minuter försenat.. Var väldigt trött i skolan, somnade nästan på tyskan. Slutade vid 12.15.. kommer till stationen och tåget är inställt. Jises! Så det var bara att sätta sig och vänta på nästa tåg som kom 13.14.

Well well, nu har jag varit och handlat med mamma. Skulle egentligen slinga hennes hår senare, men hon fegade ur ;p

gääääääääääsp


I just wish you all the best

Nu har jag då slingat håret, mammie hjälpte mig. Det blev både ljusare och fräschare! Håller just nu på att måla fransk manikyr på mina naglar, och pratar med folk på msn.

Förresten så har jag druckit 3 stora glas juice nu, men är ändå jäka törstig.. borde kanske dricka vatten istället ;p


This means nothing to you.

Först fail söndag och nu fail måndag. Jobbiga lektioner i skolan, hade både prov och redovisning. Sen var även tåget inställt, och nästa tåg stannade i 10 minuter mitt i ingenstans. YIIIPPPPIEE, inte undra på att jag är på bästa humöret ;)

Är iallafall hos mamma nu, ska nog äta strax sen slinga håret.

byyeee

Do you want me to hide the feelings?

I don't know, how to be fine when I'm not
'cause I don't know, how to make a feeling stop

Fail söndag

Varför finns söndagar egentligen? Haha, värsta deppdagen som finns ju.. inte alltid, men ofta.

Nu ska jag plugga lite engelska till provet imorn, sen blir det sängen.


A drope in the ocean

<3


.

Where did I go wrong ?


Bitch coming through

Yes, jag är hemma. Har precis fixat nya ben till min säng. Rätt onödigt att jag har en 1.60 säng, eftersom jag ändå ligger långt ut på kanten ;p Men men. Förövrigt är jag riktigt opepp. Trött, sur och jävlig. Hoppas på bättre humör..


So go fuck yourself

Gomorron. Har precis atit frukostbuffe, behover jag namna att jag ar ackligt matt?! Var inte ens hungrig efter den maktiga buffen igar kvall, men åt andå 4 gånger mer an vad jag brukar. Lar ha gått upp minst 4 kg igår och idag, haha. Ska verkligen ut och springa nar jag kommer hem.. Och hem ska jag nog om någon timme eller två, fast forst blir det ett stopp i Hjo.

Kul for folket omkring mig nu, då jag ar på samsta humoret.. Cheer me up please!

Nej nu ska jag dricka annu en cappuccino. Over and out

Without you

Hellu. Sitter har pa ett hotell i jonkoping, och som ni marker funkar inte dom två sista bokstaverna.. Dagen har bestått av shopping, hittade tråkigt nog nastan inget. Och att springa omkring i klackar med skavsår som mina ar inte att rekomendera. Fy rackarns va ont jag har! Men men, strax ska jag gå upp till hotellrummet igen och kolla high school musical 2 som går på tv just nu. Efter det blir det den efterlangtade buffen, har nog svallt mig lite extra om man sager så, hehe.

trevlig lordag.

Idol

Blev visst inte att kolla film, utan istället blev det idol. Brukar inte se det men jag gjorde det för ovanlighetens skull eller vad man säger. Jag hejjar stenhårt på Alice, hon är bäst av dom enligt mig. För övrigt tycker jag att han Lars, eller vad han heter, är värsta sööt. He-he.

Ska nog strax packa och sen lägga mig och kolla film. Imorgon ska jag upp tidigt. Först ska jag till Hjo sen till Jönköping med familjen. Där blir det shopping och hotell. Tycker inte alls synd om de andra i min skola som måste till skolan imorgon då det är öppet hus :D

Men som sagt, nu ska jag göra annat.

Back on track

Ajjemen! Här är jag igen, alive and kicking, som min engelska lärare i högstadiet skulle säga. Har inte alls varit aktiv på jag vet inte hur länge. Senaste inlägget var nog i augusti nångång skulle jag tro. Har hänt en hel den sen sist ska ni veta. Men om jag skulle berätta, så skulle detta inlägg bli väldigt väldigt långt.

Tänkte först börja om helt från början i en ny blogg, men det känns lite.. vad ska man säga, ledsamt. Hehe, har ju skrivit en hel del i denna blogg redan. Men men, hur det blir med bloggen får tiden utvisa.

Kvällen ska spenderas med mig själv, faktiskt. Ska alldeles strax tända ljus, lägga mig i sängen och kolla på en film. Är trött som alltid, så detta passar mig perfekt.

Men vi hörs senare, om jag inte somnar vill säga!

Ciao

RSS 2.0