haaaaairstyle

Satt och höll på med håret förut, vet inte äns vad jag gjorde, sen gick jag förbi spegeln i hallen och såg att det var ju nästan snyggt. Så jag var tvungen att ta kort på det. Ni anar nog inte hur jäkla svårt det är att ta kort bakifrån. Jiiiiises.

apelsin juice

En dålig bild på goding drycken jag dricker nu !

Juice

Mums säger jag! Är inne på mitt tredje glas juice nu, apelsin of course :D smarrigt värre

före och efter bilder

Sådär, nu äre klart. Efter bilden är inte så bra, då håret fortfarande var fuktigt när bilden togs. Förövrigt är jag nöjd, blev kanske för ljust. Men that´s life:D

fiiiilm

 Hanna, filmen jag såg hos johan som jag inte kom ihåg vad den hette, heter The ruins. Sådär, nu vet du :D

spännande

Nu sitter jag här med färgen i håret och väntar på att jag ska skölja ur. Hoppas det inte blir oranget. Men det blev det inte sist, så det borde inte bli det nu heller. Före och efter bilder kommer senare!

blondis

TJabbbbis. Är nu hemma hos mamma. Hon och jag har nyss käkat pizza, GOTT! Strax ska hon göra blonda slingor i mitt hår, får se om det blir någe ljusare.. hopppas !:) wellwell, later!

tufftuff tåget

Nu åker jag till mamma, hörs sen !

MÅNDAG

Så är det åter igen måndag, kära måndag. haha. Vaknade för inte så länge sen, riktigt skönt att sova. Väntade ju som sagt på att eddie skulle logga in på msn inatt, och jag var riktigt jäkla trött. Sen vid 1 så skickar han ett sms om att jag inte ska vänta. Ja, så kan det gå.
Fick brev från pliktverket idag. "försvaret behöver fler tjejer. I vår lämplighetsundersökning på webben kan du få reda på om du är en av dem". Så det är vad jag ska göra nu, lämplighetsundersökningen alltså ;p haha. Lite små coolt. Ah jag är lagom seg just nu alltså. hmmm... Later!

gäsp

Börjar bli ruskigt trött nu alltså. Idag var jag iallafall duktig och städade så gott som hela dagen. Och min garderob har aldrig varit finare, allt ligger och hänger värsta snyggt och i ordning. Får se hur länge det håller, jag chansar på imorgon.. haha. Nu tänkte jag lägga mig och kolla lite tv, eller kanske läsa, medans jag väntar på att eddie ska logga in på msn. Läser en jätte bra bok just nu, såld heter den. Visserligen har jag läst den förut, men jag älskar sanna berättelser så det skadar inte om jag läser den en gång till.

HJÄLP!

JÄKLAR va mycket kläder jag har! Det är fan sjukt att jag typ jämt säger att jag inte har något att ha på mig, och att jag måste köpa nytt. Och jag har inte lyckats slänga något plagg än, tråkigt.  Jag borde kanske ha köpförbud nu i en månad så jag hinner använda oanvända och mindre använda plagg. Jaja. det är siiiiick  

SÖNDAG=SLAPP

hejsanhoppsan. Blev att sova ganska länge idag, vaknade av ett sms vid halv 12, martin har kommit hem. Så det var ju trevligt. Hanna ringde mig igår, nu är hon hemma från turkiet. WOOOHO. Så det blir att åka till hennes sommarstuga med henne och jessica näst nästa helg. Hm, Idag ska jag städa. Ganska kul faktiskt. Ska börja med att rensa garderoben, för det behövs verkligen. 

" bara-massa-youtube-dag" Nr10

One republic-say(all i need)

Do you think I can find it?
Do you think you can find it?
Do you think you can find it, better than you had it?

" bara-massa-youtube-dag" Nr9

Sufjan stevens-for the windows in paradise

" bara-massa-youtube-dag" Nr8

Mimmi Sandén, talang 2007

 

" bara-massa-youtube-dag" Nr7

Maria haukaas storeng - hold on be strong

" bara-massa-youtube-dag" Nr6

Story of the year-anthem of our dying day

" bara-massa-youtube-dag" Nr5

Takida-jaded

" bara-massa-youtube-dag" Nr4

1.Natasha bedingfield-pocketful of sunshine
2.Augustana-sweet and low


" bara-massa-youtube-dag" Nr3

Sibel-make belive

" bara-massa-youtube-dag" Nr2

Jag blev tipsad om denna låt av en läsare!

Oh laura-the mess you left behind

" bara-massa-youtube-dag" Nr1

Sådär, nu är jag hemma från örebro. Blev shopping och mat. Fick med mig en hel del hem :) Nu till dagens första låt :
Jill johnson-jolene


Tjenixen

ny dag! Idag hade jag tänkt att det blir en " bara-massa-youtube-dag". Men först ska jag till örebro för en heldag med familjen. Later!

hmm

ni säger att ni gör det för mitt eget bästa, hur kommer det sig att jag mår sämre än innan?´EXAKT,  känn på den ni.

lycka

hjälp! vad jag tjuter

UNDERBART

nu har jag bitit av mina naglar också, verkligen greeeat :@

ingen rubrik tack

varför ska alla, mesta dels vuxna, tro att man röker för att man vill vara tufff. haha jag har aldrig i mitt liv hört något töntigare. LÄGG NER.  

som ni märker, ingen bra dag

home

ah nu är jag hemma hos pappa. FÖr jäkla jobbigt. och jag orkar inte med vuxna, öööösh.  och jag hatar att inte kunna sova när man är trött, bara så ni vet !

fredag

ingen bra dag!

Torsdag

Hejhej. Sitter just nu i laxå hos farmor. Ska käka lite sen gå hem till johan :) ha en mysig dag. Eftersom jag är hos johan så hörs vi imorgon. Over and out

mandy moore

Jag gillar mandy moore's cover av umbrella. Och är hon inte otroligt söt !

yey

sådär, nu har jag duschat och sitter just nu och käkar på en goding macka och dricker juice. Sen frukost, men bättre de än inget !

guten morgen

I'm up :) Leo var extra gosig så det blev att gosa med lillskiten. Nu känner jag mig verkligen dunder seg och ska alldeles strax hoppa in i dusch. Måste vakna till lite. Men antagligen kommer jag bara bli segare, för att duscha med VARMT vatten blir jag seg av, iallafall när jag nyss vaknat. Om någon ville veta alltså ;p  aja, later!

nattiiiiii.

Läggdags snart ? Ah det är de iaf för mig! Ska prata klart med lite folk. Sen är det sängen och leo som gäller :D Han är så söt den där gullegrisen. Ligger där och andas tungt, har för sig konstiga ljud när han drömmer. Aahhw. Haha. "ful hund" som jag brukar säga till honom. men han vet att jag älskar honom :D haha. sängen vare! god natt

jäääklar

kom på att jag skulle duscha, hehe.  pyttsan också. det orkar jag verkligen inte göra nu .......

shaaabalouba,

Sitter fortfarande här på stolen fastklistrad vid datorn, inte bra inte. Håller på och målar naglarna, röda :) Känns lite "naket" när jag inte har nagellack. Beror säkert på att jag har det så ofta nu för tiden. Men vem bryr sig. Snackar med folk på msn gör jag också, lyssnar även på musik ;D

TJABBA!

dagen har varit mycket bra.Träffade både eddie och jonathan "jonis" heheh. Sen åkte jag hem, mamma drog med mig till donken. Och nu sitter jag här, själv hemma :D Skulle träffat johan också, men jag dissa. Sorry, men jag ska ju till dig imorn så att :) Nu ska jag dricka massa jucie.

Kumla

jahopp, nu åker jag till kumla. Ska träffa eddie för promenix innan han börjar jobba:) Sen ska jag träffa jonathan, oså kanske johan :) Moa den snyggingen får jag träffa nästa vecka, hon ska på nån teater idag. wellwell, hörs ikväll eller något!

phhuuu

Klockan ringde vid halv 11 idag, somna om till typ 3 över 11. Gick upp, lagom seg;p och nu sitter jag här med en säng som lockar brevid mig. Men nix, sova kan jag göra någon annan dag. Måste börja göra mig iordning nu känner jag, och min mage hungrar nästan ihjäl. Alltså vad har hänt? Sen när är jag värsta matvraket, haha ? Måste vara den dåliga sommaren som har dåligt inflytande !


snarrrrkkk.

Haha, det blir aldrig att man lägger sig när man säger det. Men nu har jag gaggat färdigt för idag. Och jag har till och med stallt mobilen på ringning :O Jag säger då det. Men nu somnar jag snart över tangenterna. Sweet dreams!

What's up!?

Jäklar i havet va trött jag är. Snackar med nathalie och eddie på msn, as usual ;b Min säng skriker på mig nu, bäst jag lägger mig. Hunden leo ligger redan där och sussar så sött. Knappt man vågare lägga sig, vill ju itne gärna väcka honom. Men han får skylla sig själv iofs, det är ju trotsallt MIN säng. Hehe,.. aja, godnacht!


JUSTIN BIEBER

för jäkla cool är han!

Tjeeeeeeeeenare

Sitter här i min ensamhet och dricker juice! Äkte ju till örebro förut, fick snyggt sällskap på tåget minsann. Så nu sitter jag här hos mamma. Hon och hennes man jobbar natt så, ah.. Pratar med massa folk på msn ;p Imorgon blir det nog en hel dag i kumla tror jag, spännande huh ;) hah.. Börjar redan bli trött, jag som har vänt på dygnet. Men ska inte klaga, jag vill ha tillbaka min dygnsrytm. Wellwell, nu ska jag snacka vidare med människorna på msn.

over and out

hipphurrey

Nu har jag packat och ska snart gå till bussen. Måste bara säga att mitt hår är sjukt snyggt just nu :D Om inte min kamera vore kaputt så skulle ni fått se, yummie :D Men that's life, när man väl får till en snygg frilla så får man hålla den för sig sjäv :(  Haha jaja, Örebro nästa ! byyyeeee

TISDAG

Lagom seg är jag allt! Syrran ringde och väckte mig nångång efter tolv, sen kunde jag inte somna om. Lika bra det kanske? Nåja, dagens planer är inte så många, i think. Ska åka till örebro, sen vet jag inte :D Men det blir nog helbra vilket fall. Later!

GODNATT

Ännu en kväll/natt med snack med nattis och eddie på msn. FÖR BRA !  Så ni som sover, ska sova, har sovit. GGGGGGODNATT

GODNATT

Ännu en kväll/natt med snack med nattis och eddie på msn. FÖR BRA !  Så ni som sover, ska sova, har sovit. GGGGGGODNATT

wooooho

Nu ska jag ut i det otroligt fina vädret. haha. *regnet det bara öser ner, trallalla* Inte just nu dock, men snart så.  Nej nu ska jag som sagt göra annat.

over and out


(kom hem nu tack <3)

övningsköra

uppps, nu ska jag övningsköra. SÅ JÄVLA TRÅKIGT! men har inte kört på flera måndader nu, och jag har lovat mig själv att ta tag i detta nu under lovet. Vill ju gärna ha mitt kära körkort i februari. Haha, wellwell, LATER!

MÅNDAG

uuuuuuuuusch, det här är ju helt sick. Nu har jag verkligen vänt på dygnet. Vaknade nyss :( uscch ahhh

rastlös?

yeeeeees! Har och snackar fortfarande med eddie och nathalie på msn. Vi snackar djupa saker ska ni veta. Men det är bra att vara seriös. Borde lägga mig, blev inge sömn imorse. Nåja. Goooodnight folks.

tävling



http://eemzii.blogg.se/2008/june/tavling-1.html#comment

midnight hour- running away


rackarns

kom nyss på att jag varit för jäkla duktig :D Har faktiskt inte plattat håret på typ MINST en vecka, pretty good huh.

dude

Did it happen when we first kissed?
'Cause it's hurtin' me to let it go,
Maybe 'cause we spent so much time,
And I know that it's no more,
I should have never let you hold me baby,
Maybe why I'm sad to see us apart,
I didn't give it to you on purpose,
Gotta figure out how you stole my heart

SÖNDAG

ouuufffff, kan inte den här ´dagen bara ta slut

HALLLÅÅ ELLER? !

Jag är hemma i säkerheten,. hahahah, blev kabnske för mkt av det goda, eller det var kanske inte gott men vill tacka alla som var där , och tack för hjälpen hem (A) jag hör av mig itll alla imorgon, Nu ska jag sova inan jag skriver nåt jag kommer ångra. opppppsie.

förresten har jag en salladsrulel som pappa och agnetha klöpte med sig hem till mig, den lockar. men den käkar jag imorn :D byyyebyw  party peeeople!

NÄR SPRITEN GÅR IN GÅR VETTET UT

Yey, håller på och fixar och donar just nu. Sedan ska jag dra vidare, party nästa. Ska bli redigt kul.

over and out

PETER PAN



Ni vet sötingen Jeremy Sumpter som spelade peter pan år 2003?! Han fyller år på samma dag som mig, det gör även hans tvillingsyster, OCH min klasskompis amir.

LÖRDAG

And i'm up! Knattarna julia och jacob väckte mig genom att hoppa i min säng. Så söta :) Jag sov nog ungefär 11 timmar inatt, pretty good :D

fuskisarna

Idag åkte både hanna och martin utomlands, lite lagom fusk. Och jag har en date att se fram emot om cirkus en vecka :D Nu borde jag verkligen verkligen sova!

hejhopp

Lite seg dag om man säger så. Just nu kollar jag på film, bring it on- in it to win it. Dock har jag sett den förrut, men den är bra :D  Mästerfotografen jessica skickade nyss bilder och filmer från igår kväll. Så det kommer nog dyka upp några smakprov lite senare. Håll utkik!

FREDAG

Jag mår som jag förtjänar....... godnatt


PARTY@HANNAS PLACE

Nu drar jag,  taggad. eller vad säger ni:)


dad: när slutar festen?
me: när alla däckat, hejdå
dad: *stum*



byyye, hörs imorn

fix

Sådär, nu har jag vart socialt stöd åt nathalie ;p Nu ska jag göra mig iordning, fest i kväll som sagt.  Fast först jordgubbar !

JESSICA.B

Du ska bara veta vem jag hittade på bilddagboken :O Helt otroligt, TOM !! du vet, TOM som i "vem kan ro utan åror" TOM som i gammal klasskamrat. Jösses amalia.

jag är i chock.

lack problems

Hmm, nu kommer vi till dagens STORA i-lands problem.. Ska jag måla röda eller rosa naglar ? EHmmm :)

och snart ska jag möta nattis, hon ska till någon och hämta starka grejer , haha.. och hon ville inte gå själv:D

Godmorgon

Vaknade vid typ halv 12 idag? Känner mig utvilad då jag inte la mig lika sent som natten innan. Sjöng nyss singstar och nu sitter jag självklart och lyssnar på adore you, bästaste. Ska göra klart naglarna nu hade jag tänkt, får se ;p


any day is a new chance

Sitter och lyssnar på adore you låten, om och om igen. Den är helt sjukt bra! Nu ska jag alldeles strax kolla film, så detta blir mitt sista inlägg.


i can't stand this, not without you

inte helt fel va



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=46559


paaiiin

Några har frågat hur det blev med naglarna :) jag är inte färdig än , hehe, seg i know :D Ne men jag har satt på dom och filat osådära. Så nu är det som fransk manikyr, men jag ska måla dom röda imorgon, så det kommer bli helbra! En bild  på naglarna dyker nog upp också.

Sitter för övrigt och pratar med massa tjejer på msn, då vi alla har samma problem :(
Borde man överväga att bli lesbisk kanske ?

tagga ner






Ujuj nathalie, tat lugnt nu va!

LYSSNA !

Lil'rain -adore you
Detta är nog universums finaste låt, så jäkla perfekt! 
 Ni som inte lyssnar på hela kan gå och skjuta sig :) 


-.-

gör mig glad, snälla


Må bäste lag vinna!

Vad är det här nu då, går ner till dom andra som kollar fotbollen, och vad ser jag ? Jooo, 2-0 till ryssarna :O WHHAT!? Ajaj, haha ne men jag började skratta. Ljungberg är iallafall snygg som alltid :)

äru snygg eller

HAHA, jag och syrran camar bigtime! oså smsar jag med jesca, och käkar PEZ
sis övre,  me undre

nya persienner

Juppps, jag satte nyss upp mina nya persienner, eller ah.. pappa gjorde det mesta och jag kollade på ;b Nu sitter jag och fixar med lösnaglar, höll på med det innan vi fixa med persiennerna så nu ska jag fortsätta. Smsar gör jag också för den delen, jäkla svårt att trycka på knapparna :(

nothing's fine i'm torn

fattar inte hur jag kunde falla så snabbt för dig, min vanliga otur antar jag :(

tur att jag har världens bästa vänner, som bryr sig och orkar lyssna  ♥

tja tja

nu är jag hemma, hos pappa dårå.  Har nyss käkat tacos, och till det drack jag cola. Mindre bra, får ju så jäkla ont i magen av det, men sjutton, lever ju bara en gång :D Alla i familjen taggar till fotbollen, och jag är ju inget större fan av att sitta framför tvn och se de, roligare att se det live. Lite jobbigt att ha en "sport" familj, då det inte är såååå värst fun. Men, aja spela rulle! får se vad jag hittar på :)  


byebye

Nu ska jag bege mig mot bussen och sedan mot tåget :D   Later !

Skillet- say goodbye


Things are changing
It seems strange and
I need to figure this out
You've got your life
I got mine
But you're all I cared about
Yesterday we were laughing
Today I'm left here asking
Where has all the time gone now
I'm left alone somehow
Growing up and getting older
I don't want to believe it's over


yey

lätt att moa styr ferre på fredag , call me babe :D

Onsdag


Phuu

Sen när börjar jag sova bort halva dagarna? Usch, jag måste faktiskt medge att det suger att inte ha sommarjobb. Men nästa år ni, då jäklar :D Började dagen med riktig mat, vilket jag inte borde ha gjort. Brukar inte äta frukost och nu blev det för mycket för min mage, inte alls bra. Jag såg även när jag ätit upp att min favorit yoghurt fanns i kylen :( wellwell.

ARMBAND

Blev inte att sova när jag hade tänkt det inatt. Utan ännu vid 4 tiden satt jag och  kollade armband på cocoo.se.  Vill ha allihopa här nedan. Får se vilka det blir :) Dessa kostar mellan 85-165 kr/st.


godnatt

nu är klockan sovtime, 02:43 grreat. Är inte alls trött, bara depp. yes forsuure.  Aja, får väl lägga mig i sängen åtminstonde. Avslutar denna dag med en bild. Gjorde universums snyggaste min som jag inte gärna delar med mig av! Just so you know. Nattinatti


depppppp

no matter what happens, I can't let you go.

orrrka

miss you.


Hata hur killar är så jävla känslokalla :D Man tror dom är så himla gulliga osvosv, men nix! Helt fel. Sorgligt nog förvandlas dom till monster rent ut sagt. Inte alls mysigt

don't wanna be lonely

haha det här,allt  suger verkligen :(

JÄVLA SKIT!

Ursäkta språket, men jag kom på att min absoluta favorit film va på tvn ikväll. Och den är typ slut.. nu!
Världens bästa låt är även med i filmen your song. Usch, älska låten och filmen!


rekord

massa nya besökare idag! gulligt :)

hold on - be strong

Tjenare. kom precis hem från kumla. Det första jag gör är ju självklart att sätta mig vid datorn ;P Och fan va onödigt med stirrande killar på tåg. Men tuff som jag är så sa jag till honom. Det ni ;)  Och tisdagen skulle vara som gjord för romantik, jomenvisst.

positivt, tänkt positivt.

Nu drar jag till kumla. hörs senare!

alltså mamma.

Min mamma är bra rolig. Hon och hennes man ska gå nattvakt i natt i båthamnen där vi har båten. Så jag kommer vara hemma själv :) Och hon gör det till värsta stora grejen, även fast jag varit här själv 1000 gånger ;P Lägger matlåda i kylen som jag ska värma (på svag värme, haha) lägger fram bullar, köper chips. säger att jag måste ringa när jag kommer hem ikväll för jag ska bort. osvosv, ganska tjatigt, men ändå gulligt. älskar henne trotsallt :)

Msn

Pratar skit med jessica&martin på msn.

jessica/martin:

- jaja du kommer kunna supa dig så full på torsdag att du varken vet ut eller in :)
- men se till så du är glad bara för annars påverkar det att du blir lessen ;)

och jag börja skratta! torsdag kommer bli helbra.


Jonathan Rhys Meyers



When the one thing you're looking for
Is nowhere to be found
And you back stepping all of your moves
Trying to figure it out
You wanna reach out
You wanna give in
Your head's wrapped around what's around the next bend
You wish you could find something warm
'Cause you're shivering cold
It's the first thing you see as you open your eyes
The last thing you say as your saying goodbye
Something inside you is crying and driving you on
It's the first thing you see as you open your eyes
The last thing you say as your saying goodbye
Something inside you is crying and driving you on

it's alright to fall apart sometimes

Min blogg kommer vara deppig framöver, tyvärr. Så är den tråkig, don't read!

"Tänk positivt"..

Och " Det är ju han som missar en toppentjej, han vet inte vad han går miste om". Detta sa M till mig igår, så otroligt sött. Jag förstår inte hur han kan vara så positiv till allting. "Tänk på allt du har istället! Tänk inte på problemen, tänk på lösningarna", Mycket klokt sagt om jag får säga det själv. Detta gjorde min dag igår faktiskt! Tack.

Mary-Kate Olsen för Elle

Älskar denna bild på MK. Hon är omslagstjej för julinumret av amerikanska Elle.


Yeah, sure


i'm up

fan va segt. Vaknade iallafall 11 idag, skönt med lite sömn. Ska nog ta en dusch nu hade jag tänkt, sen får vi se vad som händer.


ny dag imorgon

Detta blir sista inlägget för idag, är inte alls på skriv humör. Kanske borde lägga mig nu ? äsch, får se hur det blir.
 
fight for the one you love - 

delta goodrem

Vad vore dagens bloggande utan lite youtube. Och just denna låt passar så jäkla bra nu.

vänner,

jag behöver er mer än någonsin :(

fan

det här kommer sluta på exakt samma sätt som med christoffer. Julia, jag får börja lyssna på dig :(

Måndag

Sitter hemma hos mamma nu. Har massa lov och det regnar och åskar massor, ganska mysigt faktiskt.  Så, vad händer idag då? hm får se, kommer ju vara hemma själv, skönt!  För övrigt så händer det nog en hel del just nu, som inte alls är bra. Men det är bara att kämpa vidare. I värsta fall så får jag supa bort det sorgliga i slutet av veckan. Jupp.  Och hanna den rackarn ska åka till turkland på fredag, lyx. Bra att hon kommer vara lagom bakis på planet :D

over and out

skepp o hoj

nu drar jag till my dear friend johan.......

Nokia N95

Tror ni inte mamma den jäkeln har gått och köpt sig denna goding. Jomenvisst, lite avis :(

 

Söndag

Blev inte mycket sömn inatt heller, så det var lite jobbigt att gå upp vid 8. Iallafall.. Pappa är brandman så han var på larm igår eftermidda vid 3 tills kvart i 2 inatt. När han kom hem hörde han attt det prassla massor upp på brorsans rum så han ropade ju på honom och fråga vad han höll på med, men brorsan svara inte. Och jag var ju inne på mitt rum och lyssnade. Sen ropa han ännu en gång, och brorsan svarar nyvaket " ahhh vaa, ne oj, jag tror jag somna vid datorn". HAHA så fult, lillskiten :) 

Nu är jag hos mamma sen ett bra tag. La mig i sängen förrut för jag skulle bara lägga mig en snabbis, men självklart somna jag i en timma :) Nu ska jag dricka upp min saft och prata med mamma.

frågetecken

Men vad är det här nu då!? Jag skrev ju flera inlägg inatt men dom har inte publicerats? och dom har inte heller sparats i utkast. Knepigt, knepigt. Nåja, svamla mest bara ändå, som vanligt.

Btw

ska bara hälsa från mig själv till terese, hejhej


bored

Måste alla kolla på jädrans fotbollen idag ?!!!  tråkigt tycker jag. Och sorry lindberg för att jag glömde hålla tummarna. Men jag ska komma och kolla nästa match i stället, så att ni har en chans att vinna ;)

sebastian gustavsson, sluta smsa mig. Taack

tål att tänkas på

Hm, funderar på om jag kanske ska åka hem till mamma i örebro idag. Får se..

home

hemma nudå. Fick med mig ett par skor hem, och massa äckligt godis :) och persienner, finally!!! Och jag säger då det, aldrig mer ska jag följa med en kille in på Jula, döööden. Men men,  Blev ett ganska osocialt samtal också, så nu ska jag lyssna på bra musik.

örebro

Nu drar jag till örebro för allmänt mys med familjen!

good luck me

Nu när jag håller på och gör iordning mig kom jag på att igår började faktiskt mitt nya liv. Eller ah. jag har bestämt mig för att inte platta håret på en hel månad. Började ju som sagt igår, och än har jag inte plattat ;p Får se hur länge jag klarar mig :) Så om ni ser mig med ett råttbo, blunda!

happy

jag har nu så gott som kommit ur min depp period, hur bra är inte det!? Sitter här och ler för mig själv när jag skriver. Lovely.

..

mer än 41 timmar..

hatar att drömma

Inte alls roligt inatt. Drömde flera drömmar, men om samma person :( . Drömde,vaknade,ny dröm,vaknade. Ah ni fattar. sick var de.  Och idag åker niorna på sista natten me gänget. Kommer så väl ihåg förra året då vi var där, jäklar va roligt.


sakna

senast vi prata var för ca 36 timmar och 40 min sen :(


hold on



<3

jordgubbssaft

Sitter här för jag kan inte sova. *djup suck* Ligger bara där och tänker så det knakar, gråter lite, och allt känns lite bättre, för stunden. Sen börjar man tänka massa igen o ah suck.  Och att jag ska vara så otroligt envis, jobbig och inte tillräckligt bra är saker jag kan hata mig själv för. ja menar, vem vill inte känna att dom räcker till och betyder något. Och vem vill inte känna sig behövd. Ah jag vet inte hur det är med er, men jag kan tänka mig att ni, som mig vill känna dessa saker. Usch, varför sitter jag här och deppar, jag borde ju sova.. Borde kanske langa iväg ett sms till en som betyder otroligt mycket, för jag orkar verkligen inte när det blir såhär. Fan va jag svamlar! ni fattar inte ett piss av vad jag skriver.


detta skrev jag kl 02.36 inatt. Sparade det i utkast, hmm.. Depp? yes. Så jäkla töntigt egentligen, men men. Varför ska det behöva vara såhär?  
well, i guess this is the end of it all.

sommarlov

Okej, känns verkligen inte som att jag ska ha lov nu.  Men men. Började dagen i klassrummet med klassen för fika och betyg. Sen till ishallen för att se esteterna. Efter det drog jag, hanna och jessica in till örebro. Käka på kinamuren och gick i affärer. Jag var även med om en "nära döden upplevelse" då en liten unge nästan springer in i mig. Han kom som från ingenstans och jag blir så rädd att hjärtat typ stannar och jag skriker nästan ut  "jääävlar". Sen har vi även smidit planer för nästa vecka, jomenjavisst. Kom ju nyss hem och är så trött att jag skulle kunna sova :(

:(

jag och mitt depphumör säger nu godnatt ..

buss date

Yees, imorgon har jag en bussdate, mysigt värre :)

Woooohei

snackar med martin på msn, dom ska festa och han vill att jag ska komma. Och han tror att det är typ 5 km mellan hallsberg och finnerödja. Så han får ta cykeln och hämta mig, pff sött!   Ne nu jäklar SKA jag duscha (A)

suphysteri

Haha, denna suphysteri som många har nu vid skolavslutning och midsommar är ju lite rolig. En del är ju helt desperata. Eller vad säger du hanna. *skrattar*

Ne nu ska jag duscha, och mina ben är extremt (och då menar jag extremt) lena. Beror nog på peelingen och den noggranna rakningen imorse ;P Justja, duschen vare,

nickelback levererar alltid bra!

nickelback-rockstar     mums

ONE TREE HILL ÄR BÄST !

Sötis farmor är här nu, vi har precis fikat. Funderar på att lägga mig och kolla på oth, så jääkla bra är det ju. Mer one tree hill åt folket! Men kanske ska kolla på det senare?, för nattis och karro ska komma förbi en sväng :D


miss you


naglar

Tog nyss bort mitt skabbiga nagellack. Såg då att mina naglar är missfärgade OCH att dom faktiskt har växt. Så nu är jag taggad, inge mer nagelbitande för min del ;) får se hur länge det varar.

besluts ångest

Är ju som sagt skolavslutning imorgon. Nu till i-lands problemet, ska jag platta eller locka håret? Hmm..

dagens repeat

Enrique iglesias- can you hear me

Jag säger då det..

Åkte ju till skolan imorse för att hämta allt i mitt skåp. Kommer dit vid kvart över 12 och ser att vaktmästaren lagt en lapp " kommer snart! 13.00" Ohno tänkte jag, mitt tåg till laxå går ju 13.01. Medans jag väntade på att klockan skulle bli ett gick jag till lindex för att jag skulle köpa lösnaglarna. Men självklart fanns dom inte. Så jag gick till skolan och satte mig på ett element och vänta. Sen efter låång tid var kl 13.10 och han hade fortfarande inte kommit. Mitt nästa tåg skulle ju gå 13.33 så bäst för han att han kom vid kvart över 1. Jaja, gissa om det var tungt att gå med alla böcker. VÄl i laxå gick jag förbi centralskolan, träffade moa babe :D o ikväll har dom niornas avslutningsfest, minns så väl förra året då jag va på det. Ojoj säger jag bara.. HAH. Sen i väntan på bussen till finnerödja joinade jag pontus :) och joel den jäkeln skulle bara ta massa kort på mig, sånt gillas inte alls! Och jag är så fy tusans trött´.

strax dax

ska strax bege mig iväg. Ganska tråkigt väder ute, lite sol och lite halvmolningt. Men men, det kan ju inte alltid vara toppenväder. Har hört att det ska regna imorn, just typiskt, skolavslutning ocxh grejer. Men regn har ävl aldrig dödat, får ha med sig paraply ;p

Och terese min kära vän (höhö) du som läser min blogg så flitigt!!... se till att va i skolan idag, och åk bussen hem, Jatack! förresten, du kommenterar väldigt dåligt :(

nu rusar tiden iväg, Ciaaaaoooo

guten morgen

idag var jag uppe med tuppen, nästan iallafall. Har nyss duschat en lååång varm dusch. Planerna för dagen är inte många. Ska göra mig iordning och så där nu, sen ska jag åka till skolan och hämta böcker, sen hem till pappa. Får hoppas jag träffar linnea en stund också, och kanske moa. Inga fel, inga fel. Jag hinner nog även köpa lösnaglarna jag hade en annan gång, för nu måste mina naglar jäklar växa. Får se hur det blir med det, tog ju dock så lång tid att fixa förra gången. Ne time för andra saker nu. Later!

sovtime

Tror det är dags att krypa ner i sängen nu. Leo plutten ligger redan där så jag får mysa med honom :) Nattinatti

svara ärligt

nämn någon som gjorde dig glad igår: hanna
vad gjorde du kl 8 i morse: kolla på tv
vad gjorde du för 15 minuter sedan: lyssnade på musik
det sista du sa högt: gå o lägg dig
vad har du druckit idag: juice, vatten, o'boy
vad var det senaste du åt: macka
vad var det senaste du köpte: kläder
vad är det för färg på din ytterdörr: pappa vit, mamma brun
vad är det för väder hos dig just nu: vet inte
godaste glass-smaken: choklad, vanilj tror jag
tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, varför inte 
drömmer du mycket: nja
mardrömmar: inte ofta
vilket ämne är roligast i skolan: rast, om det gills
favoritlåt just nu: Många
vad ser du om du tittar åt höger: dörr
vad gör dig glad just nu: inget
vad ska du gör härnäst: tvätta bort sminket
höger- eller vänsterhänt: höger ;)
humör just nu: sämst
favoritgodis: beror på humör
klädsel just nu: mjukisar
hur många kuddar sover du med: minst 2
spelar du nåt instrument: nix
morgon- eller nattmänniska: beror på
vilka är viktigast för dig: dom som står mig närmst
bio eller promenad: båda
snarkar du: ne
stjärntecken: vattuman
vad vill du jobba som: vet inte, jag ska bli rik
stökigt eller välstädat: lagom
skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump: tror inte det va
antal timmar sömn inatt: no idea
sov du ensam: nää
vad ser du fram imot: mycket!
vad vill du ha just nu: sommarlov
vem längtar du mest efter:  jadu,
vilken buss åker du oftast: beror på
vilken årstid är det nu: sommar
har du varit kär: ja
är du kär nu: mm


y o u t u b e

ujuj, funderar skarpt på att ha en hel dags bloggande med bara massa youtube-musik. Bra va, haha :)  
Och nu är jag trött, sur, på mys och gråt humör, så sitter jag här, själv. Eller ah, hunden leo är ju också här, men han är ju inte till något bra sällskap. Jag tror jag blir mer känslig såhär på kvällskvisten, huumm.. vad ska man göra åt det. Dricka lite te och lyssna på bra musik kanske? Eller lägga sig under täcket? det brukar funka bra när man är såhär depp. AH får se hur det blir.

hip hop saved my life


Förlåt Hanna,

jag har syndat :(

The last goodnight-stay beautiful

Massa youtube! blir så när jag sitter här i min ensamhet :)

she's so cute

haha, kolla tjejen.





hjärtis

Ah för hur jäkla bra är inte den här låten, om inte bäääääst! :)
Switchfoot - Dare you to move

gammal goding



robert miles- one and one

tjabbis

Hemma från stan nu då. Träffa lite folk och shoppa. Självklart kom jag hem med en svart cardigan, helt onödigt egentligen då jag har närmare 100 st. Men men, som jag säger.. man kan aldrig få för många svarta tröjor! Sen så skulle jag köpa min rosa bikini, men den satt jätte konstigt såatt. Men jag hittade flera andra, men jag ska vänta lite för har besluts ångest :) Såå, vad händer ikväll då?.. Inte alls mycket faktiskt. Mamma och hennes man ska jobba natt så jag får spendera kvällen och natten all alone. nåja, nu ska jag dricka upp min juice och läsa lite bloggar, haha.

Tisdag

och jag är ledig :D Men vaknade jätte tidigt och kunde inte somna om. Sen kom mamma och hämta mig hos johan, och vi drog till marieberg. Men jag behöver lite mer, så jag ska nog cykla in till stan strax. Så jäkla skönt med lov snart. Synd bara att där jag brukar jobba på lov och sånt har sagt att det inte finns nåt för mig just nu. Suuuck .Men men. ne usch gaah.. ciao

Måndag

Jahoppp, måndag nu igen då. Är sjukt trött efter att ha sovit på tok för lite i helgen. Var ju vid båten så har inte bloggat. Hade iaf väldigt mysigt, förrutom dom där sliskiga killarna, eller vad säger du julia? ;p  Hade en kort historia lektion förut. Hon sa bara betyget sen så skulle vi städa nåt. Efter det gick jag och hanna och lämna massa böcker, men jag hittar inte min geografi bok. Någon kotte där ute som vet var den finns?! :)  Nu ska jag, jessica och hanna strax gå till svenska läraren och säga att vi måste ha svenska lektionen tidigare så vi kan sluta tidigare. Denna dag kommer bli otroligt seg, har bara massa rast och får veta betyg. Efter skolan ska jag hem till johan! Sen så imorn och på onsdag är jag ledig:D torsdag= skolavslutning   sen looooooov! massa bra. Ne nu ska vi kila, Hejs!


Suck

Gahh, hade skrivit värsta långa inlägget men så läggaed det. Åh! Men nu ska jag bada. Ciao

just typiskt

ah jag säger då det! Bara för att vi ska spendera lördag och söndag vid båten så är det ju klart att det ska vara molnigt och regna. suuuck. Ne nu ska jag duscha. hejs

justin funkar alltid

justin timberlake - losing my way

gosh

No matter how hard I try
You keep pushing me aside
And I can't break through

röda naglar, film och morgondagen

Har nyss sett klart en film och målat naglarna. Men naglarna blev misslyckade, det hann aldrig torka ordentligt och jag började hålla på med massa grejs så att lacket skrapades bort. Målade om några naglar men självklart lyckas jag med att det skrapas bort ännu en gång.  För övrigt så är jag på extremt dåligt humör just nu. Jaja

Imorgon ska vi iallafall åka ut till båten och stanna där tills söndag, blir nog helmys. Dom andra åker bil dit vid typ 11 så jag och julia tar nog bussen vid 9. Så det blir massa stek och bad. Får hoppas att jag inte bränner mig ännu mer.. Nåja.
Call me whenever you have time, duvet

Det är jobbigt när andra kan få en att bara vilja lägga sig i sängen under täcket, och typ gå under. Usch, hatar att vara deprimerad.

you do it all the time, blowing out my mind

det här känns inte alls bra, verkligen inte :(


hemmaplan

nu är jag hemma hos mamma i örebro. Har ju varit med johan igår och idag. Idag har vi mest legat i solen och badat, och fyyy fan va jag har bränt mig :( har så jäkla ont så ni anar inte. Ser ut som en blodsprängd tomat, så imorgon blir det att undvika sola rygggen. Wellwell, var ute och spela kubb nyss, men tröttna ganska snabbt.  Hade tänkt åka till hallsberg senare, men vette sjutton om jag orkar. Får se hur det blir. Nu måste jag dricka vatten

Tjenixen

sitter hos johan nu, han är iväg och köper grejs, tacos skare bli. Får se vad vi hittar på sen, han snacka om fotboll. hmm.. wellwell, ska läsa lite bloggar nu.

ciao

TORSDAG

Dagen började bra med att jag försov mig så att jag missade bussen, men tur det för vi hade tydligen ingen lektion vilket fall. Har förresten inga lektioner alls idag. Kom hit förut, fick reda på betyg i svenska och samhällskunskap, VG i båda. hahha.. Men iaf, har slutat nu och ska strax gå till matis med hanna. Sen ska jag hem till johan. Blir nog brabrabra. Hms, är lediga imorgon btw, sehr gut! Och min svanskota dödar mig, har så jäkla ont. Som dom säger på central "ah ska jag anteckna?men ops, min carebox är full"  *skrattar* så fult. ne usch va jag svamlar. Have a nice day people. ciao

beach 09, here i come

haha va hurtig jag är, men nu är det svettigt så bäst att jag tar en dusch. Oså borde jag äta mat idag, men orkar inte, öösch.

back home

Kom nyss hem från karlskoga. Blev att hälsa på A, hon kommer nog hem imorgon. Jaja, nu är jag massa hungrig, men ska nog ner och träna. mmm... hej

picknick i solen

Sluta tidigare är bäst. I väntan på tåget drog jag och hanna till ica, där vi köpte gott till våran picknick vi skulle ha. Bra som vi är går vi upp till stationen och sätter oss på backen, fullkomligt normalt. Men det var nice, satt där i solen och prata och mummsa ;b Sen helt poff kommer det en kråka så jag slängde lite bröd, vilket jag inte skulle ha gjort. För sekunden efter var hela släkten där och tiggde :(
Förresten gick tyskan sämst förut, hade muntliga nationella. Alla bara skratta åt alla, vi satt där som ett gäng amatörer, jag, fredrik, jonis, amir och damir. Haha.. vilket gäng ;p Jaja ett tveksamt G får vi iaf :D

Imorn blir en slappar dag. Ingen historia, YYEESSS! Sen på alla andra lektioner så ska vi bara snacka betyg..

nåja. Nu måste jag dricka vatten. Sen ska jag ta 3 bussen härifrån laxå till f-rödja.

Later!

Onsdag

Idag är det onsdag och jag har haft sovmorgon, skööööönt! Hade bild förut och ska ha tyska om 30 minuter, sen slutar jag.  Får se om jag kanske ska till karlskoga senare, A har opererats så vi ska åka och hälsa på henne om hon är tillräckligt pigg. well well.. Picknicken igår i stadsparken var ju mysig, blev även lite impulsshopping innan jag drog hem till J. hehehe. Ne nu pallar jag inte mer. hejdå


heart

Nu ska jag strax bege mig mot centralen och stadsparken. Hoppas ni får en lika mysig dag som jag kommer ha. Hörs imorgon!

puss

sååådär

nu har jag duschat klart och sitter här med min skål yoghurt ;p Hm. vad ska jag ha på mig idag då?.. En sak jag inte förstår är hur människor, mest killar, klarar av att gå med jeans i det här vädret !?? Helt sick. Jag skulle dött av värmeslag, lovar. Ne men visa mer hud hörrni!

Tisdag

Har ju som sagt sovmorgon idag, för skönt! Jag gick upp tidigare än vad jag behövt, men tänkte att jag skulle ta en lååååååång varm dusch, och faktiskt äta frukost. Härligt att vädret håller i sig.. Hörs snart igen, bye

Mys dag imorgon

Nu börjar jag bli riktigt trött, så tänkte lägga mig och sova. Imorgon blir i alla fall en mys dag. Börjar med att jag har sovmorgon. Klassen ska nämligen på picknick i stadsparken som en sista träff innan klassen splittras. Vi ska inte mötas vid centralen förrän 10.20 och eftersom jag är hos mamma så får jag extra sovmorgon. Så med picknick,lekar,glass, skratt och prat så blir det nog helmys. Sen efter det åker jag hem till j och myser vidare. Gääääsp, nu ropar sängen på mig. - nattinatti -

 Bjuder på en heeelfestlig bild på mig själv, eehhe ;b

måste bara säga

att pjäsen min grupp skulle visa idag på svenskan gick superduper. Jag skratta så jag tjöt och fick mega ont i huvudet, mindre bra. Blev inte som planerat, vi fick improvisera massor, men det funka det med ;p

tanke

Kom precis att tänka på att min mage sväller upp av cola, Haha.. inte bra :)

hata örebro

Sitter just nu här hos mamma i örebro, kom precis hem från stan. Letade desperat efter kjolar,klänningar,shorts. Tror ni jag hittade något ? Neeejj.. det ända jag fick med mig hem var ett nagellack, till mamma, Goooosh. åååh, nu är jag på bauta dåligt humör också. Tur för er att ni inte var med, mitt humör kunde dödat. Haha.. usch blä fy. damp. Måste jag åka till sthlm eller götet för att hitta något snyggt?! Mmh, tydligen. hej.


Måndag

Jupp, ännu en måndag. Det var ju inte lite jobbigt att gå upp imorse eller, usch. Men men. Har nyss haft geografi prov och YEES mvg. Mmh, om det ändå vore så bra, får hoppas på g iaf ;p Det är lång dag idag. nästa lektion är svenska, och då ska min grupp visa upp våran teater. *skrattar* det kommer gå sämst, jomenjavisst. Sen bär det hem till mamma och då ska jag nog cykla in en snabbis till stan.. måste ju ha en hel del (A) Nu ska jag göra annat. Ciao


Hej babes

Jag sitter just nu hemma hos johan. Han är i linköping så han kommer väl hem om nån timma. Borde egentligen börja plugga på provet vi har har imorn. Men det är så varmt så jag orkar nog inte :b ne nu ska jag göra annat. Have fun! Ciao

RSS 2.0